Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Podsumowanie, podziękowanie 2022

rybka

Polecane posty

• Właściciel

File:Thank-you-transparent.svg - Wikimedia Commons

Rok 2022 dobiegł końca, był to okres, w którym powstało CS-AKWARIUM - w teorii, ponieważ CS-AKWARIUM to nie tylko strona.
Zbudowaliśmy miejsce, o którym zawsze marzyłam. 
Miejsce, do którego wracam, jeśli chce odpocząć i miło spędzić czas z fantastycznymi ludźmi.

Dziękuje Mateuszowi @  V3rt1  za to, że popchnął nas do zbudowania tego miejsca. 
Gdyby nie Ty, nie mielibyśmy okazji nawiązać tak trwałych relacji i przyjaźni.

Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, że za kurtyną operujesz wszystkim co jest niezbędne do działania forum. 
Dziękuje za ten rok i liczę, że w tym roku również będzie nam się tak dobrze współpracowało, jak dotychczas.

Chciałabym również podziękować dwóm osobom, które najbardziej przyczyniły się do rozwoju forum.
Mowa oczywiście o @ DaRiA  i @ bunti  
Od samego początku wspieracie mocno sieć, dążycie do rozwoju, zawsze mogę na was liczyć i zwrócić się do Was z prośbą o pomoc.
Bardzo dziękuje wam, za każdy wkład w forum.
Dziękuje, że poświęcacie swój wolny czas i nie tylko na to, aby to miejsce istniało.

Dziękuje wszystkim adminom, tym byłym, jak i obecnym.
Bez względu na to, jak długo pełnicie lub pełniliście funkcje, jestem Wam wdzięczna za wkład w rozwój sieci.

Dziękuję wszystkim Użytkownikom za to, że tu zaglądacie, za głosowanie na serwery, odpowiadanie na pytania dnia i każde nawet najmniejsze aktywności.
To Wy sprawiacie, że nadal tu jesteśmy i chcemy robić to dla Was.

Dziękuję wszystkim Sponsorom za pomoc finansową, dziękuje za każdą dotację bez względu na jej wartość.
Bez Was również ten rok nie przebiegłby pomyślnie. 

Szczególne podziękowania za aktywność na forum należą się @ Fab_ian  
Zawsze zaskakiwałeś nas nowymi pomysłami na zabawę, zachęcałeś do głosowania na serwery. 

Bardzo to doceniamy jako cały zarząd sieci.
Również szczególne podziękowania należą się @ DamCiCiastko  za najlepszą aktywność na TeamSpeaku.
Sama bardzo dziękuje Ci za to, że nigdy nie odmówiłeś mi pomocy, a bardzo często sam wyrażałeś jej chęć przy serwerze, tsie czy forum.

W rok 2023 cała ekipa Cs-Akwarium wchodzi z pozytywną energią.
Życzę nam, aby grono świetnych ludzi na forum się powiększało.
Mam nadzieję, że będziecie się czuli  z nami nadal dobrze i z chęcią będziecie tu wracać.

• Like 3
  • Thanks 2
Udostępnij w innych witrynach

Również Ci dziękuję za to, że mamy gdzie spędzać swój wolny czas, w dodatku w super atmosferze. Świetnie mi się z Tobą współpracuje. Również chciałbym podziękować każdej osobie wymienionej w temacie za to jak dobrą robotę robicie dla tej sieci oraz wszystkim graczom, za to, że po prostu jesteście i nas wspieracie ?

• Like 4

• Moderator

I Ja bardzo dziękuję Wszystkim, którzy tu są! A szczególnie całej naszej administracji. Mimo, że odkąd urodził się młody nie gram w cs'a to stworzyliście takie świetne miejsce, do którego mam ochotę codziennie wracać! To nie tylko sieć, ale już powoli mała rodzina, która zaczyna naprawdę się rozwijać. Nie ma żadnych ,,zwierząt", ale normalni, prawdziwi ludzie i każdy jest po prostu sobą ??

• Like 2
  • Thanks 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.