Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zbanowany]powrot do csa z bomba

ledzend

Polecane posty

Twój nick: ledzend bek
Nick admina banującego: bunti
Data/Mapa: 02.01.2023 de_train
IP/SteamID: STEAM_0 : 1 : 639553557
Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : ledzend bek 
[AMXBans] Powod : ' Red wargod ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 639553557 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Opis sytuacji: Postanowiłem odpalic 1.6 po długiej przerwie zobaczyć co się dzieje. Admin (nicku nie pamietam) kazał mi zrobić wargoda, wysłał mi linka,  wszedłem pobrałem i wyszedł mi red wargod. Co zabawne było to wh, które "niby nie wykrył anticheat serwera" co wydaję mi się tak śmieszne.

Grałem wiele w csa, byłem w ubt (bl) i trochę się demek narozpisywałem. Sprawdzałem we wszystkich plikach czegoś takiego jak wh, klikalem f1 itd kompletnie nic. Jedyne do czego mogę się przyznać to zmienione modele do broni (kiedyś zmieniłem grajac jakies mixy itp, jak wiadomo marker na pb zajmuje caly ekran). Jak dla mnie wh to żart jeśli ktokolwiek jeszcze istnieje kto wpisuje free wallhack cs 1.6 to XD) mam nadzieje, że chociaż ktos te smieszne demko, na którym  oprócz movementu nic nie widać  rozpisze :))

• Like 2
Udostępnij w innych witrynach

• Właściciel

Zasada u nas jest prosta czerwony wargod - ban permanentny.
Druga sprawa jest taka, że wyszedłeś na pół minuty z serwera podczas wykonywania wargoda po czym wróciłeś wg tego co mówi @ Kozak
Bez względu na wynik wargoda wyjście podczas wykonywania go jest każdorazowo nagradzane banem permanentym.
Myślę, że jeśli w niedługim czasie sprawowałeś funkcje UBT powinieneś być tego świadomy.
Demek przy czerwonym wargodzie nie rozpisujemy.
Jeśli wargod wykrył podejrzany plik to nie powinieneś go mieć.

• Like 4

Demka rozpisujemy w przypadkach, gdy jest szansa, że admin mógł się pomylić. To znaczy przy banach po obserwacji podejrzanego gracza przez danego admina.
Uważam, że przy czerwonym wargodzie nie ma mowy o domniemaniu niewinności, skoro nie admin, a program wykrył u Ciebie pliki, których nie powinieneś mieć chcąc grać czysto.
A nie słyszałem o przypadkach, w których się mylił.
"Jak dla mnie wh to żart jeśli ktokolwiek jeszcze istnieje kto wpisuje free wallhack cs 1.6 to XD" - Nie jest to dla mnie wystarczający argument, który mógłby mnie przekonać.
Kolejną sprawą jest to wyjście z serwera, o którym wspomniała @ rybka

• Like 2

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.