Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]wargod

Krystian

Polecane posty

To cóż weszłem se na kilka godzin pograć na serwerze paintball na mapie de_nust dobrze mi szło miałęm jakoś 40zabójstw na 10zginięc i admin:Kozak

kazał mi zrobić wargoda ja pierwszy raz słyszę o tym bo niezdażyło mi się jeszcze spotkać z takim czymś noi odpaliłem program pobrałęm tak jak kazał admin.

i następnie rozpoczęłem skan z początku bardzo szybko szło ładowanie ale potem staneło na 88% pożniej zaczeło dalej się robić i było 94 i wywaliło mnie przez błąd net_send_packet_error ten skan już był na mapie de_dust2 i to był mój pierwszy i jak wcześnie pisałęm an chatboxie 

że mam problemy z takim błędęm jak net_send_packet_error i nieumiem go wogóle naprawić i w tym czasie co robiłęm skana automatycznie wywaliło mi z serwera próbowałem wytłumaczyć ale admin mnie zbanował miał podejżenia noi rozumiem ja osobiście przyznam że niemam nic żadnych cheatów dodatkowo nawet nieumiem ich instalować to tyle Nick:KrystianeK na serwerze a jeśli chodzi o błąd wywala mnie automatycznie z serwera po 3 lub 2 mapach niemam pojęcia jak to naprawić pisałem na chatbox ale też nic. 

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Sprawa wygląda naspepująco . Obserwowałem gracza pod nickiem KrystianeK nie byłem do konca przekonany ze gra czysto wiec kazałem mu zrobić wargoda . 
W trakcie wargoda wywaliło go z serwera (nie wiem dla czago skoro jako admin przerzuciłem go na spec ) ale po dosłowinie 2sekundach spowrotem wszedl na serwer i oznajmił mnie że go wywaliło . Sprawdziłem w konsoli i faktycznie wywalilo go z powodu timeout (wycinki z konsoli dużuce później ) , więc pozwoliłem mu kontynułować robienie wargoda . Za drugim razem gdy go wywaliło myślałem ze uciekł ,ale @  Zefir  napisał do mnie najpierw na chatboxie potem na pv ze wywaliło mu gre z powodu jakiegoś błędu . Gdy ponownie wszedl na serwer uznałem ze wyjaśnimy sprawe ba forum ,dlatego dostał bana z powodem Brak wargoda wyjaÅ›ni sprawe na forum  . 
@  Zefir  Prosze wyśli  dowody na to że faktycznie pobraleś wargoda oraz podeśli zdj które zrobiłeś telefonem . 
Edit: Tak jak ci napisałem pv podeśli jeszcze ss z dowadami że pobrałeś wargoda . ( klikni na ikone wargoda prawym przyciskiem , wejdz we właściwości i zrób ss daty utworzenia .  czyli coś takiego image.png.ee034c5c6957bdab7a7353df572b1685.png )

Edytowane przez Kozak
  • Like 1
  • Haha 1

Myślę, że jest to najlepsza okazja, aby sprawdzić w końcu nową osobę w UBT.

@  brokeN  chciałbym, żebyś rozpisał demko gracza "KrystianeK" i zdecydował o werdykcie. 

Link do bana https://amxbans.cs-akwarium.pl/ban_list.php?bid=1596

• Like 2

Obejrzałem dwie mapy, na których wczoraj grał @  Zefir . Na jednej z nich został poproszony o zrobienie wargoda. Skarżyłeś się już wcześniej na czatboxie na ten błąd, przez który wywala Cię z csa, zatem i tym razem nie można mieć zastrzeżeń do Ciebie, skoro po chwili wróciłeś na serwer. Nie będę Cię prosił o robienie wargoda, gdyż abym mógł tego oczekiwać od Ciebie, musiałbym mieć jakiekolwiek podstawy. Na tych dwóch mapach, nie widziałem nic, co mogłoby mnie przekonać do wargoda. Wracaj do gry.

• Like 3

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.