Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

No Krooliku

Bratty Sis

Polecane posty

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Bratty Sis 
[AMXBans] Powod : ' brak wargoda ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 446108644 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.65.62 ' 
[AMXBans] =============================================== 

Opis sytuacji:

Wiadomo, każdy czituje wystarczy, że ma słuchawki i zabije nie tego co trzeba. Ban za brak wargoda. Zrobiłem go sobie sam na innym serwerze. Tu daje linka:

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2394479

insejn.,

Następnym razem proszę dostosować się do wzoru, to nic trudnego.

• Haha 1
Udostępnij w innych witrynach

Dostałeś bana za brak wargoda, dostałem skargi od graczy, że grasz nie czysto i żebym cię sprawdził, więc kazałem ci zrobić wargoda. Pomimo moich kilku upomnień nie zwracałeś na mnie uwagi, po czym wyszedłeś z serwera, co skutkowało tym, że dostałeś bana. Wychodząc z serwera i idąc na inny serwer i tam robiąc screena ze scana z wargoda mogłeś chwile przed tym wyłączyć sobie cheaty ? 
Pozdrawiam.

• Like 2

@ KrooliK

Wszedłem na serwa i pierwszy raz spodkałem sie z wargodem nie wiedziałem co to znaczy. Możesz rozpisac demko jezeli masz jakies watpliwosci. 

Chyba, że nie umiesz popros kogos kto ma wieksze kompetencje od ciecie, nie kazdy musi grac jak bot aby innym było łatwo.

Nie pozdrawiam ?

• Like 1
  • Haha 3

24 minuty temu, DamCiCiastko napisał:

Ban to ban nie placz 
A co propo @ KrooliK  to jest dobry admin mówił ci pare razy zrób wargoda to ty niby udajesz głuchego i grasz dalej ?

Jeżeli dobrze pamietam, pod postami ub mogą się wypowiadać tylko admini i gracz zbanowany wiec nie wiem co to robisz. 

Żegam ?

2 minuty temu, GoracyDelfin napisał:

Robić wargoda na innym serwerze ? Śmieszne, mogłeś w tym czasie usunąć czity i wiadomo, że wtedy nic nie pokaże, jak dla mnie to by było brak UB. 

Od tego masz demko. Jak wyżej wspomniałem, zapraszam do rozpisania, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zapraszam za drzwi. ?

Teraz, Bratty Sis napisał:

Od tego masz demko. Jak wyżej wspomniałem, zapraszam do rozpisania, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zapraszam za drzwi. ?

Widać że płaczek z ciebie ban słuszny zapraszam na inną sieć tam lataj odpalony ? 

• rybka zablokował(a) ten Temat

Witam, dopiszę już co trzeba.

Widząc godzine bana oraz datę : 14.05.2022 / 17:11:03 | Zapewne zostałeś proszony przez admina banującego o zrobienie wargoda, którego wykonałeś, owszem. 
image.png.12965ed05de0812c5c13fc7f42a7251d.png
Godzina otwarcia csa nie jest zgodna z czasem bana, więc csa odpalałeś później. Do bana ? 

• Like 1
  • Confused 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.