Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]3 propozycje i błąd rtv

KM_Maja

Polecane posty

1. Skrócenie czasu mapy do 20 min.

Myślę, że aktualny czas jest zdecydowanie za długi. Jeśli akurat jest grana mapa, która jest mniej lubiana to z full serwera robi się garstka osób chętnych do gry i ludzie z czasem się wykruszają. Po zmianie mapy ponownie wchodzą na serwer. Obecnie czas na jednej mapie strasznie się dłuży. Poza tym jeśli ktoś gra 1h to zamiast pograć na 2 mapach zagra na 5 i rozgrywka staje się atrakcyjniejsza.

2. Informacja dla gracza, że został ostatni w drużynie.

W sytuacji, kiedy zostajesz ostatni z teamu fajnie by było dostać o tym info.

3. Informacja dla wszystkich, że dana osoba jest AFK.

4. To nie propozycja ale nie będę tworzyć kolejnego posta. Grając dzisiaj kilka godzin zauważyłam, że RTV raz działa, a raz nie. Gracze piszą "rtv" ale nie dochodzi do końcowego głosowania. Pojawia się ponowna możliwość napisania rtv lub komunikat, że głosowanie zostało już przeprowadzone na mapie. 

• Like 5
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

• Właściciel

Propozycje ciekawe. Myślę, że weźmiemy pod uwagę.
A co do rtv to nie zauważyliśmy takiego błędu. Ta komenda działa dopiero od drugiej minuty na mapie jak się nie mylę. Jesteś pewna, że próbowałaś użyć rtv w tym przedziale czasowym od drugiej minuty do pierwszego głosowania?

• Like 1

6. Po wpisaniu thetime i timeleft dubluje się informacja:

Czas:   01/12/2023 - 20:34:50
[» MapManager «] Obecny czas: 2023/01/12 - 20:34:50.

7. Możliwość wyciszenia muzyki w tle na mapie typu westwood_big i eldorado.

8. Możliwość grania tej samej mapy rzadziej niż co 3 mapy.

Z racji tego, że często na serwerze grane są mapy typu dust lub po prostu ciągle te same, proponuję zmienić limit na 5 map.

9. Dodać informację na końcu każdej rundy kto był najlepszy.

Myślę, że to byłby taki fajny smaczek :]

V3rt1,

6. Dziękuje za czujność. Zrobione.

7. Masz możliwość komendą stopsound w consoli.

8. Mapa jest wybierana większościa i ja to szanuje. z tym już @ rybka  decyduje.

9. W jakiej formie to widzisz ?

8. Chodziło mi bardziej o wprowadzenie większej różnorodności na serwerze. Często nominowane są fajne mapy ale one nie mają siły przebicia jeśli w tym samym vote jest dust. Gracze, którzy więcej czasu przesiadują na serwerze są zmęczeni graniem ciągle tych samych lub podobnych map. 

9. Może być to co Gargamel zaproponował.

• Like 1

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.