Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Konkurs

koreteh

Polecane posty

Konkurs jest piłki nożnej i muzyka

W konkursie Trzeba zrobić tak

5.Wymienić pięć osób najlepszych piłkarzy

I pięć wymienić najlepsze piosenki disco polo i napisać czy się lubi piosenki

Kolejne zadanie wymienić to co się pije wódka czy piwo czy wino i opisać po konkursem

Kolejne zadanie na odpowiedź Wymieńcie co nie było jeszcze zrobione śniadania obiad i kolacja i Proszę opisać też 

To już wszystko i będę po jednym punkcie liczył bo to jest od jednego do pięciu wiesz jak będziecie mieć wszystkie zadania zaliczone czy lecicie mnie wszystko i ja będę czytał i będziecie mieć dobrze to będziecie mieć pięć punktów jeszcze osoba nie napisze nie albo nie będzie wiedziała to nie będzie miała punktów i jak będziecie mieć wszystko to wszystko wygracie to ze mną będziecie ze mną gadać na teamspeek albo na discord albo na priv komentarze albo albo jakieś problemy do do właścicieli posieszy zgłosić do rybki jak macie jakiś problem konkurs nam to rybka to  wytłumaczy o co chodzi konkursie na najlepszy przyjaciel i co ma na imię koreteh

Konkurs się zaczyna o 21:00 dzisiaj data dzisiejsza 27.01 do 29 stycznia do godziny 23:00 zapraszamy wszystkie osoby na forum i cs-a te osoby to nie mają jeszcze konta na Proszę się założyć konto i zrobić konkurs jak ktoś chce chętny jest to wszystko dziękuję bardzo i pozdrawiam wszystkie osoby Zapraszam do konkursu pa

• Like 2
  • Haha 1
Udostępnij w innych witrynach

Lionel Messi, Kylian Mbappe, Pedri, Karim Benzema, Kevin De Bruyne

Akcent - Gwiazda
Akcent - Królowa nocy
Weekend - Jesteś zajebista
Weekend - Za każdą chwilę z Tobą
Mig - Miód malina
Lubię piosenki

Kolejne zadanie wymienić to co się pije wódka czy piwo czy wino i opisać po konkursem
Wszystkiego po trochu

Kolejne zadanie na odpowiedź Wymieńcie co nie było jeszcze zrobione śniadania obiad i kolacja i Proszę opisać też 
Nie było jeszcze chleba z pasztetową oraz kurczaka z ryżem

• Like 2

53 minuty temu, koreteh napisał:

Konkurs jest piłki nożnej i muzyka

W konkursie Trzeba zrobić tak

To już wszystko i będę po jednym punkcie liczył bo to jest od jednego do pięciu wiesz jak będziecie mieć wszystkie zadania zaliczone czy lecicie mnie wszystko i ja będę czytał i będziecie mieć dobrze to będziecie mieć pięć punktów jeszcze osoba nie napisze nie albo nie będzie wiedziała to nie będzie miała punktów i jak będziecie mieć wszystko to wszystko wygracie to ze mną będziecie ze mną gadać na teamspeek albo na discord albo na priv komentarze albo albo jakieś problemy do do właścicieli posieszy zgłosić do rybki jak macie jakiś problem konkurs nam to rybka to  wytłumaczy o co chodzi konkursie na najlepszy przyjaciel i co ma na imię koreteh

Konkurs się zaczyna o 21:00 dzisiaj data dzisiejsza 27.01 do 29 stycznia do godziny 23:00 zapraszamy wszystkie osoby na forum i cs-a te osoby to nie mają jeszcze konta na Proszę się założyć konto i zrobić konkurs jak ktoś chce chętny jest to wszystko dziękuję bardzo i pozdrawiam wszystkie osoby Zapraszam do konkursu pa

Nagroda będzie do wygrania ta osoba co wygra i ja zaśpiewam komuś piosenkę messenger albo na from discord 

I jeszcze jedna jeszcze jedna nagroda to wygra na na konkurs to że się zięcie na Snapie albo messenger  albo jeszcze na forum i na grupy messenger 

• Like 3

• Właściciel

Robert Lewandowski, Elo Messi, Kylian Mambeppe, Luka Modrić, Kevin De Bruyne

Weekend - Ona tańczy dla mnie
Akcent - Pszczółka Maja
Łobuzy - Ona czuje we mnie piniondz
Classic - Hej czy Ty wiesz
After Patry - Nie daj życiu się
Lubie piosenki też, moja ulubiona to Hej czy ty wiesz bo opowiada o milosci

Ja najbardziej pije wódka bo lubie wódka.
Najlepsze to wódka smakowa lubie picie wódka smakowa.

Na śniadanie jadłam jajko i tosty, na obiad jadłam pierogi a na kolacje jadłam pizza.

Mam nadzieje ze wygram nagroda bo chce zebys zaspiewal mi

• Like 2
  • Thanks 1

Wymienić pięć osób najlepszych piłkarzy

1.Cristiano Ronaldo

2.Leo Messi

3.Kylian Mbappe

4.Neymar

5.Luka Modric

a) Boys Anulka

classic- czy ty wiesz

Boys- wolnosc

akcent- przez twe oczy zielone 

Sławomir- Miłość w Zakopanem

b) Tak, lubie piosenki

Wodka, wino, zimne whisky

Sniadanie:

Tosty z serem

obiad:

Kurczak, ryż i kreatyna

kolacja:

Kebab na ostro

• Like 2

• Moderator

*Pięć najlepszy piłkarz: 

Mbappe, Messi, Lewandowski, Modric i Sławek Peszko xd

*Pięć najlepsze piosenki disco polo:

Ona tu jest i tańczy dla mnie; Przez twe oczy zielone; Bo ty jesteś zajebista; Moja mała blondyneczko; Miłość w Zakopanem

b) tak lubię piosenki. 

Pije się różne rzeczy, ale akurat nie wódka, nie piwo i nie wino, bo nie mogę pić alkoholu, więc pije się wodę, sok, herbatę i kawę. 

Śniadanie: Tosty z sałatką z cebulą i ogórkiem 

Obiad: Bułka z kiełbasą

Kolacja: Pizza z ananasem

Chętnie posłuchałabym piosenki w Twoim wykonaniu, bo ty jesteś szef 

• Like 3

W dniu 27.01.2023 o 22:50, DaRiA napisał:

*Pięć najlepszy piłkarz: 

Mbappe, Messi, Lewandowski, Modric i Sławek Peszko xd

*Pięć najlepsze piosenki disco polo:

Ona tu jest i tańczy dla mnie; Przez twe oczy zielone; Bo ty jesteś zajebista; Moja mała blondyneczko; Miłość w Zakopanem

b) tak lubię piosenki. 

Pije się różne rzeczy, ale akurat nie wódka, nie piwo i nie wino, bo nie mogę pić alkoholu, więc pije się wodę, sok, herbatę i kawę. 

Śniadanie: Tosty z sałatką z cebulą i ogórkiem 

Obiad: Bułka z kiełbasą

Kolacja: Pizza z ananasem

Chętnie posłuchałabym piosenki w Twoim wykonaniu, bo ty jesteś szef 

Dziękuję  @ DaRiA

• Like 1

• DaRiA zablokował(a) ten Temat
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.