Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Medale/Puchary

Sadysta

Polecane posty

Proponuję dodać ranking medali/pucharów 

Zapytacie na czym miałby on polegać, mianowicie po zakończonej mapie 3 osoby z największą ilością zabójstw dostaje złoto, srebro oraz brąz (w zależności od zabójstw).

Najlepsi z TOP3 otrzymywali by nagrodę w postaci VIP na czas określony.

Zwiększy i zachęci nowych graczy do rywalizacji.

TOP1 - 30 dni VIP

TOP2 - 14 dni VIP

TOP3 - 7 dni VIP

Oto moja propozycja, czekam na opinie innych co o tym sądzą.

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

4 minuty temu, V3rt1 napisał:

Co ile widzisz reset ?

Podejrzewam, że będzie się to pokrywać z top15.

Reset co miesiąc.

Tak, dodać ranking TOP15 by można było sprawdzać ilość oraz pozycję swoją jak i oponentów.

Edytowane przez Sadysta
  • Like 1

Jeszcze mam propozycję mianowicie..

1. Dodać mniejsze mapy (mniejsze ponieważ na serwerze czasami się zdarzy grać w 4 a latać po całej mapie i siebie szukać to bez sensu)

2. Dodanie nowych świeżych map między innymi przeznaczonych do "Paintball".

• Like 1

• Technik

1. Natywnie przy głosowaniu jest osobna lista małych map chyba, że ktoś nominuje większe.

2. Zapodaj przykłady w innym wątku aby nie robić tu offtopu - temat dotyczy medali.

Edytowane przez V3rt1
  • Like 3

24 minuty temu, V3rt1 napisał:

1. Natywnie przy głosowaniu jest osobna lista małych map chyba, że ktoś nominuje większe.

2. Zapodaj przykłady w innym wątku aby nie robić tu offtopu - temat dotyczy medali.

w sensie stworzyć nowy temat i napisać od A do Z o co z medalami chodzi, tak?

bunti,

Chodziło o to, żebyś tu wypisał propozycje map, które chciałbyś, żeby były dodane.
https://cs-akwarium.pl/topic/951-mapy-paintball-zmiany/#comment-7442 

• Like 1

@ bunti  2. Zapodaj przykłady w innym wątku aby nie robić tu offtopu - temat dotyczy medali.

bunti,

No verti odniósł się do Twojego drugiego punktu, masz zapodać przykłady tych map w linku podanym przeze mnie wyżej, żeby nie robić tutaj offtopu, bo ten temat dotyczy medali.

V3rt1, (edytowane)

Temat jest o medalach. Jeżeli piszesz o mapach to już jest nie na temat. Załóż NOWY post i podaj liste proponowanych map.

Edytowane przez V3rt1
  • Like 1

Myślę, że okazji do zdobycia vipa jest już naprawdę sporo. Słyszałem już kilka razy, że mogłyby być medale na serwerze, więc chyba poniekąd to interesuje graczy. W mojej opinii, ewentualnie byłbym za opcją medali bez nagradzania vipem. 

• Like 3

3 godziny temu, bunti napisał:

Myślę, że okazji do zdobycia vipa jest już naprawdę sporo. Słyszałem już kilka razy, że mogłyby być medale na serwerze, więc chyba poniekąd to interesuje graczy. W mojej opinii, ewentualnie byłbym za opcją medali bez nagradzania vipem. 

ale jakaś nagroda powinna by być dla TOP3 moim zdaniem, jednak poświęcili by swój cenny czas akurat na serwerze, nie musiałby być to vip akurat na 30 dni nawet na te 7 dni.

• Like 1

Ale o jakim poświęcaniu czasu tu mowa? To nie jest tak, że ludzie wchodzą sobie na serwer pograć, zrelaksować się, pogadać z innymi, odpocząć od codzienności? Myślisz, że jak zostaną dodane medale to ludzie zaczną rezygnować z codziennych obowiązków i będą faktycznie poświęcać swój czas tylko po to, żeby je zdobywać? Przecież każdy wchodzi na serwer kiedy ma czas i chęci. Medale mogą być ciekawym dodatkiem do rozgrywki, a niekoniecznie kolejnym powodem rywalizacji. Ja bym wolał, żeby ludzie wchodzili na serwer dla rozrywki i dobrej zabawy. Rywalizacja w nadmiarze również szkodzi. Mieliśmy sytuacje, gdzie pojawiały się konflikty, a nawet nieczyste zagrywki między graczami, właśnie ze względu na miejsce w topce. Po prostu bawmy się grą.
Jest sporo aktywności na forum, dzięki którym można zdobyć vip'a i nie trzeba z nikim się przepychać. 

To jest tylko moja opinia, decyzja i tak należy do właścicieli. 

• Like 3

Nie mówię tutaj akurat o odtrąceniu siebie z życia rzeczywistego albowiem poświęcają w jakimś stopniu swój czas grając jak to powiedziałeś "relaksując się" to fakt, gra jest dla fanu aczkolwiek coś by się nawet drobnego mogło dostać za ten szczytny cel w rankingu. Osiągnąłeś wiele ale nie dostajesz z tego nic tylko zabawę, ale dla ludzi którzy by chcieli jednak coś w zamian dostać (tak mi się wydaję) nie musiałby to być nawet VIP ale cokolwiek co by ich zachęciło do rywalizację o ranking. 

Szanuje twoje zdanie i twoją wypowiedź i podważać go nie będę tak jak powiedziałeś decyzja należy do właścicieli serwera, tak jak się stanie tak będzie.

• Like 2

• Właściciel

Dziękuje za propozycję, na ten moment nie planujemy dodania medali.
Jeśli zmienimy zdanie, od razu poinformujemy.
Już kiedyś próbowaliśmy z medalami ale nie dawało to pożądanego skutku.
Nie mniej jednak zainspirowałeś mnie do zmodyfikowania nagradzania ludzi za różne wyniki prócz TOP3 i nie jest to tylko VIP.
Muszę wszystko obgadać z @  V3rt1  i będę na bieżąco was informować. 🙂 

• Like 5

• rybka zablokował(a) ten Temat
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.