Skocz do zawarto艣ci
  1. G艂osuj na serwery

Oddawaj g艂os w zamian za reputacje! W ten spos贸b pomagasz promowa膰 serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy os贸b do naszej ekipy kt贸re chcia艂yby spr贸bowa膰 si艂 z w艂asnym serwerem pod naszymy skrzyd艂ami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jeste艣 nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Medale/Puchary

Sadysta

Polecane posty

Proponuj臋 doda膰 ranking medali/puchar贸w聽

Zapytacie na czym mia艂by on polega膰, mianowicie po zako艅czonej mapie 3 osoby z najwi臋ksz膮 ilo艣ci膮 zab贸jstw dostaje z艂oto, srebro oraz br膮z (w zale偶no艣ci od zab贸jstw).

Najlepsi z TOP3 otrzymywali by nagrod臋 w postaci VIP na czas okre艣lony.

Zwi臋kszy i zach臋ci nowych graczy do rywalizacji.

TOP1 - 30 dni VIP

TOP2 - 14 dni VIP

TOP3 - 7 dni VIP

Oto moja propozycja, czekam na opinie innych co o tym s膮dz膮.

• Like 1
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij w innych witrynach

4 minuty temu, V3rt1 napisa艂:

Co ile widzisz reset ?

Podejrzewam, 偶e b臋dzie si臋 to pokrywa膰 z top15.

Reset co miesi膮c.

Tak, doda膰 ranking TOP15 by mo偶na by艂o sprawdza膰 ilo艣膰 oraz pozycj臋 swoj膮 jak i oponent贸w.

Edytowane przez Sadysta
  • Like 1
Odno艣nik do komentarza

Jeszcze mam propozycj臋 mianowicie..

1. Doda膰 mniejsze mapy (mniejsze poniewa偶 na serwerze czasami si臋 zdarzy gra膰 w 4 a lata膰 po ca艂ej mapie i siebie szuka膰 to bez sensu)

2. Dodanie nowych 艣wie偶ych map mi臋dzy innymi przeznaczonych do "Paintball".

• Like 1
Odno艣nik do komentarza

• Technik

1. Natywnie przy g艂osowaniu jest osobna lista ma艂ych map chyba, 偶e kto艣 nominuje wi臋ksze.

2. Zapodaj przyk艂ady w innym w膮tku aby nie robi膰 tu offtopu - temat dotyczy medali.

Edytowane przez V3rt1
  • Like 3
Odno艣nik do komentarza

24 minuty temu, V3rt1 napisa艂:

1. Natywnie przy g艂osowaniu jest osobna lista ma艂ych map chyba, 偶e kto艣 nominuje wi臋ksze.

2. Zapodaj przyk艂ady w innym w膮tku aby nie robi膰 tu offtopu - temat dotyczy medali.

w sensie stworzy膰 nowy temat i napisa膰 od A do Z o co z medalami chodzi, tak?

bunti,

Chodzi艂o o to, 偶eby艣 tu wypisa艂 propozycje map, kt贸re chcia艂by艣, 偶eby by艂y dodane.
https://cs-akwarium.pl/topic/951-mapy-paintball-zmiany/#comment-7442

• Like 1
Odno艣nik do komentarza

@ bunti 2. Zapodaj przyk艂ady w innym w膮tku aby nie robi膰 tu offtopu - temat dotyczy medali.

bunti,

No verti odni贸s艂 si臋 do Twojego drugiego punktu, masz zapoda膰 przyk艂ady tych map w linku podanym przeze mnie wy偶ej, 偶eby nie robi膰 tutaj offtopu, bo ten temat dotyczy medali.

V3rt1, (edytowane)

Temat jest o medalach. Je偶eli piszesz o mapach to ju偶 jest nie na temat. Za艂贸偶 NOWY post i podaj liste proponowanych map.

Edytowane przez V3rt1
  • Like 1
Odno艣nik do komentarza

• W艂a艣ciciel

My艣l臋, 偶e okazji do zdobycia vipa jest ju偶 naprawd臋 sporo. S艂ysza艂em ju偶 kilka razy, 偶e mog艂yby by膰 medale na serwerze, wi臋c chyba poniek膮d to interesuje graczy. W mojej opinii, ewentualnie by艂bym za opcj膮 medali bez nagradzania vipem.聽

• Like 3
Odno艣nik do komentarza

3 godziny temu, bunti napisa艂:

My艣l臋, 偶e okazji do zdobycia vipa jest ju偶 naprawd臋 sporo. S艂ysza艂em ju偶 kilka razy, 偶e mog艂yby by膰 medale na serwerze, wi臋c chyba poniek膮d to interesuje graczy. W mojej opinii, ewentualnie by艂bym za opcj膮 medali bez nagradzania vipem.聽

ale jaka艣 nagroda powinna by by膰 dla TOP3 moim zdaniem, jednak po艣wi臋cili by sw贸j cenny czas akurat na serwerze, nie musia艂by by膰 to vip akurat na 30 dni nawet na te 7 dni.

• Like 1
Odno艣nik do komentarza

• W艂a艣ciciel

Ale o jakim po艣wi臋caniu czasu tu mowa? To nie jest tak, 偶e ludzie wchodz膮 sobie na serwer pogra膰, zrelaksowa膰 si臋, pogada膰 z innymi, odpocz膮膰 od codzienno艣ci? My艣lisz, 偶e jak zostan膮 dodane medale to ludzie zaczn膮 rezygnowa膰 z codziennych obowi膮zk贸w i b臋d膮 faktycznie po艣wi臋ca膰 sw贸j czas tylko po to, 偶eby je zdobywa膰? Przecie偶 ka偶dy wchodzi na serwer kiedy ma czas i ch臋ci.聽Medale mog膮 by膰 ciekawym dodatkiem do rozgrywki, a niekoniecznie kolejnym powodem rywalizacji. Ja bym wola艂, 偶eby ludzie wchodzili na serwer dla rozrywki i dobrej zabawy. Rywalizacja w nadmiarze r贸wnie偶 szkodzi. Mieli艣my sytuacje, gdzie pojawia艂y si臋 konflikty, a nawet nieczyste zagrywki mi臋dzy graczami, w艂a艣nie ze wzgl臋du na miejsce w topce. Po prostu bawmy si臋 gr膮.
Jest sporo aktywno艣ci na forum, dzi臋ki kt贸rym mo偶na zdoby膰 vip'a i nie trzeba z nikim si臋 przepycha膰.聽

To jest tylko moja opinia, decyzja i tak nale偶y do w艂a艣cicieli.聽

• Like 3
Odno艣nik do komentarza

Nie m贸wi臋 tutaj akurat o odtr膮ceniu siebie z 偶ycia rzeczywistego albowiem po艣wi臋caj膮 w jakim艣 stopniu sw贸j czas graj膮c jak to powiedzia艂e艣 "relaksuj膮c si臋" to fakt, gra jest dla fanu aczkolwiek co艣 by si臋 nawet drobnego mog艂o dosta膰 za ten szczytny cel w rankingu. Osi膮gn膮艂e艣 wiele ale nie dostajesz z tego nic tylko zabaw臋, ale dla ludzi kt贸rzy by chcieli jednak co艣 w zamian dosta膰 (tak mi si臋 wydaj臋) nie musia艂by to by膰 nawet VIP ale cokolwiek co by ich zach臋ci艂o do rywalizacj臋 o ranking.聽

Szanuje twoje zdanie i twoj膮 wypowied藕 i podwa偶a膰 go nie b臋d臋 tak jak powiedzia艂e艣 decyzja nale偶y do w艂a艣cicieli serwera, tak jak si臋 stanie tak b臋dzie.

• Like 2
Odno艣nik do komentarza

• W艂a艣ciciel

Dzi臋kuje za propozycj臋, na ten moment nie planujemy dodania medali.
Je艣li zmienimy zdanie, od razu poinformujemy.
Ju偶 kiedy艣 pr贸bowali艣my z medalami ale nie dawa艂o to po偶膮danego skutku.
Nie mniej jednak zainspirowa艂e艣 mnie do zmodyfikowania nagradzania ludzi za r贸偶ne wyniki pr贸cz TOP3 i nie jest to tylko VIP.
Musz臋 wszystko obgada膰 z @ 聽V3rt1 聽i b臋d臋 na bie偶膮co was informowa膰. 馃檪

• Like 5
Odno艣nik do komentarza

• rybka zablokowa艂(a) ten Temat
Go艣膰
Ten temat jest ju偶 zamkni臋ty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.