Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Exp za zabójstwa

Sadysta

Polecane posty

Proponuję dodać exp za zabójstwa, zrobić jakiś maksymalny poziom np 250 i trzeba go nabijać poprzez zabójstwa, podłożenie paki i rozbrojenie. Wydaję mi się, że by to zachęciło do rozgrywki a także jakoś to urozmaiciło. Np za zabójstwo 10 exp czy coś w tym stylu zależy od tego jaki byłby wymagany próg na dany poziom.

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

1 godzinę temu, bunti napisał:

"zależy od tego jaki byłby wymagany próg na dany poziom."

Nie do końca rozumiem

Chodzi o to, że zależy ile by potrzebowało punktów doświadczenia na dany następny poziom.

Może nie jestem tu kimś wyżej. ale bardzo mi się tu podoba. Wbijasz rywalizacje najwyżej a my jesteśmy tu dla zabawy. Niby z każdym level'em mielibyśmy np. szybsze chodzenie czy lepsze skakanie ? To przykładowo, przyjdzie gracz słabszy, nie grający za dobrze, to nie miałby już wgl szans na tak zwanego fraga bo ledwo co by się ruszył to już by leżał... Jakoś grałem na kilku takich serwerach i szybko umierał serwer, a tu jest miła atmosfera i można się pośmiać bez żadnych widzi misie. Więc po jakiego grzyba jakieś expy jak na grach mmorpg. Bez sensu. 

• Like 2

2 minuty temu, Rastafarianus napisał:

Może nie jestem tu kimś wyżej. ale bardzo mi się tu podoba. Wbijasz rywalizacje najwyżej a my jesteśmy tu dla zabawy. Niby z każdym level'em mielibyśmy np. szybsze chodzenie czy lepsze skakanie ? To przykładowo, przyjdzie gracz słabszy, nie grający za dobrze, to nie miałby już wgl szans na tak zwanego fraga bo ledwo co by się ruszył to już by leżał... Jakoś grałem na kilku takich serwerach i szybko umierał serwer, a tu jest miła atmosfera i można się pośmiać bez żadnych widzi misie. Więc po jakiego grzyba jakieś expy jak na grach mmorpg. Bez sensu. 

nie chodzi o to, żeby to zwiększyło szybkość chodzenia czy większą odległość skoku tylko po prostu żeby to jakoś urozmaicić i poprzez zabójstwa wbijać sobie lvl'e bez żadnych ulepszaczy.

• Moderator
11 godzin temu, Sadysta napisał:

nie chodzi o to, żeby to zwiększyło szybkość chodzenia czy większą odległość skoku tylko po prostu żeby to jakoś urozmaicić i poprzez zabójstwa wbijać sobie lvl'e bez żadnych ulepszaczy.

Ale to aktualnie wbijasz rangi, wychodzi na to samo

• Like 3

Godzinę temu, DaRiA napisał:

Ale to aktualnie wbijasz rangi, wychodzi na to samo

Moim zdaniem lepiej by było jakby jeszcze do tych rang dodać poziom doświadczenia, który można wbijać sobie.

Rozumiem mniej więcej o co Ci chodzi, owszem pomysł całkiem fajny, gdyby nie to, że nie jest to całkowicie potrzebne. Mamy już ranking a dodatkowy plugin obsługujący dany "system doświadczeń" zabierałby miejsce i moc serwera. Osobiście uważam, żeby tego nie dodawać, bo jest po prostu nie potrzebny i mamy wiele ważniejszych i ciekawszych rzeczy do dodania.

• Like 4

• bunti zablokował(a) ten Temat
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.