Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie przyjęte]Podanie o administratora by Sadysta

Sadysta

Polecane posty

1. Nick: Sadysta
2. Wiek: 20 (w tym roku 21 skończę)
3. Znajomość AMX (1-10): dawno nie posiadałem administratora, lecz dam 5/10
4. Sprawny i działający mikrofon: Tak
5. Link do swojego GameTracker'a: (gametrack nie działa, nie mogę wkleić tutaj wyskakuje mi to, po prostu nie potrafie próbuje ale nie mogę, ale mam przegrane wymaganą ilość godzin na 100%) This server's player stats are not tracked. To track player stats, please claim this server
6. Parę słów o sobie : Nazywam się Jakub i pochodzę z warmińsko mazurskiego województwa, interesuję się piłką nożną a wolnej chwili lubię pograć pochillować
7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Ponieważ serwer jest naprawdę spoko a rzadko które mi się podobają, jest miła atmosfera i chciałem spróbować czegoś więcej niż tylko zwykły gracz, chcę pomóc w pilnowaniu serwera a także wspieraniu go jak najlepiej.
8. STEAM_ID: STEAM_1:0:775691254
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Praktycznie codziennie jestem w tygodniu w weekendy rzadziej ale jak mam czas to wejdę, czyli dziennie z 3-4h.
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): mam dwie zmiany w pracy, do 16 i do 18 po tych godzinach jestem najczęściej. Jeśli chodzi o weekendy to 11-12 zazwyczaj.
11. Staż w Counter-Strike 1.6: 11-12 lat.
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak a zwłaszcza na tego typów serwerów czyli Paintball.

• Like 3
Udostępnij w innych witrynach

• Moderator

Ja jestem na tak. Na tyle ile z Tobą grałam to

+ Wiek 

+ Mikrofon 

+ Doświadczenie 

+ Ogólna kultura osobista 

+/- amx trochę do podszkolenia, ale generalnie to kwestia obycia z nim i odpowiednie bindy. 

• Like 2
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.