Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone][PODANIE ]NA ADMINA

Polecane posty

1-NICK-Ziomek1000

2_WIEK-14 (w tym 15)

3-ZNAJOMOSCI AMX {1-10}  5/10 napewno się douczę

4-SPRAWNY IDZIŁAJĄCY MIKROFON-TAK

5-LINK DO SWOJEGO GAME TRACKERA-https://www.gametracker.rs/player/54.38.58.82:27015/ziomek1000/

6- PARĘ SŁÓW O SOBIE-POCHODZE ZE ŚWIETOKRZYSKIEGO INTERESUJE SIE MOTORZACJĄ A MOIM HOBBY JEST GRANIE W CS LUB TEGO TYPU GRY

7-DLACZEGO CHCIAŁYBYŚ ZOSTAC ADMINEM-PONIEWAZ NA SERVERZE JEST ICH BARDZO MIAŁO A GRACZY WRĘCZ PRZECIWNIE GDY GRAM OD 14 DO 16 MOZE JEDEN ADMIN WEJDZIE NA HWILE I TO TYLE 

8-STEAM_ID:-ID Steam: 76561199492258484 

9_ILE CZASU MOŻESZ POŚWIĘCIĆ NA SERVER-OD 3 DO 4 DZIĘNINIE

10-W JAKCH GODZINACH GRASZ [dni robocze/weekendy] OD PONIEDZIŁKU DO PIATKU I W WEEKEND BEDE NAPEWNO 

11-STAŻ W COUNTER STRIKE- JEŻELI CHODZI OTO ILE GRAM JUŻ W CS TO 3 LATA A NA SERVERZE AKWARIUM ROK I  PUŁ MIESIĄCA

12-CZY POSIADAŁES JUSZ ADMINA-NIE MIAŁEM JESZCZE TAKIEJ PRZYJEMNOSCI

13-SKŁADKA 10 zł W KTUREJ JEST JUŻ VIP-JAK NAJBARDZIEJ TAK

Edytowane przez Mikołaj Juszyński
  • Confused 1
Udostępnij w innych witrynach

Brak steama, słaba ortografia, zbyt młody wiek. Mogę też wspomnieć o słabej weryfikacji potencjalnych cheaterów, patrząc na to, kogo i ile tych osób zgłaszasz. Myślę, że potrzebujesz do tego więcej doświadczenia, nawet nie na stanowisku admina, a po prostu w samej  grze. To jeszcze nie Twoja chwila. Jestem na nie 

• Like 3

Jestem tego samego zdania co @ bunti musisz złapać więcej doświadczenia bo stanowisko admin nie jest tylko rangą wyróżniającą się od pozostałych osób. Admin to odpowiedzialne stanowisko musisz się liczyć z trudnymi decyzjami. Jestem na tą chwilę na NIE.

Edytowane przez Rafał
  • Like 1

Powiem moje zdanie Powiem tak Mikołaj nie ma Steama mikrofon mieć działa normalnie odzywać się na cs-ie nie przeklinać nie wyzywać kogoś bo Amino nie jest żeby wzywał ludzi tylko pomagał też A ja się jak to ktoś będzie na serio to będą zbanować A mi to jest potrzebny osobą która umią korzystać z aminem to nie jest tak że podasz podanie na imię i ty będziesz se kozaczył na CS na surferze to nie trzeba umieć korzystać z aminem nie pyskować nie nie być kozakiem Nie bo nawet tak co chwilę osobę tylko moje zdanie jest że jestem nie ale no Powiem krótko no Mikołaj no ja chcę inne osoby a miny buzi teraz się nie zgadzają ale na co się starał grał i się starał i będziesz stawiał konkursy co inne osoby wydostawać konkursu jakieś tam nie to zgodzą też się zgodzą i będziesz mógł być aminem ale na razie nie zgadzają się ludzie no i wiesz no nie możesz no moje zdanie jest na Nie ja jestem pomocnikiem openkunem jestem pomagam aminum bo one też kazał mi moje zdanie żeby było i no na razie moje zdanie jest dzisiaj No nie może Może spróbuj kiedy indziej Może tyle moim zdaniem jest

• Like 3

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.