Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Zmiany na forum.

rybka

Polecane posty

• Właściciel

Cześć!
Przychodzę z informacją. Jak już pewnie kilku z was mogło zauważyć na naszej sieci wprowadziliśmy zmiany.
Są one spowodowane propozycją współpracy, którą otrzymaliśmy od grupy bardzo kreatywnych ludzi.
Przede wszystkim do naszej sieci dochodzi kilka nowych serwerów:

image.png.b95c6b8c3da6e140bd32cbf5c699ee3d.png

Razem z przebudową forum awans otrzymuje @ bunti  i od dziś pełni funkcję Junior Admina.
Do naszej ekipy dołączył @ Szycha  ,który również obejmie funkcję Junior Admina i zajmie się działem grafików.
Dominik będzie nas wspierał również w kwestiach technicznych i mam nadzieję, że razem utworzymy miejsce do rozwijania naszych serwerów.
Z jego inicjatywy powstała nasza współpraca, która mam nadzieję będzie owocna.
Na pokładzie witamy również @ Akukuuu  ,który obejmie funkcję moderatora i myślę, że super dopełni się z Darią.
Dodatkowo do naszej ekipy dołączył @ Malolat  ,który posiada serwer discorda, na który oczywiście zapraszamy.
Ekipa jest potężna!

Mam nadzieję, że zmiany przyniosą wiele dobrego. 🍀
W razie ewentualnych pytań zapraszam na priv.
Reszta ekipy pozostaje bez zmian, wszelkie informacje odnośnie awansów i degradacji znajdziecie w linku poniżej:
https://cs-akwarium.pl/forum/82-awansedegradacje/

Pozdro!

• Like 5
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach