Skocz do zawarto艣ci
  1. G艂osuj na serwery

Oddawaj g艂os w zamian za reputacje! W ten spos贸b pomagasz promowa膰 serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy os贸b do naszej ekipy kt贸re chcia艂yby spr贸bowa膰 si艂 z w艂asnym serwerem pod naszymy skrzyd艂ami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jeste艣 nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Zmiany na forum.

rybka

Polecane posty

• W艂a艣ciciel

Cze艣膰!
Przychodz臋 z informacj膮. Jak ju偶 pewnie kilku z was mog艂o zauwa偶y膰 na naszej sieci wprowadzili艣my zmiany.
S膮 one spowodowane propozycj膮 wsp贸艂pracy, kt贸r膮 otrzymali艣my od grupy bardzo kreatywnych ludzi.
Przede wszystkim do naszej sieci dochodzi kilka nowych serwer贸w:

image.png.b95c6b8c3da6e140bd32cbf5c699ee3d.png

Razem z przebudow膮 forum awans otrzymuje @ bunti 聽i od dzi艣 pe艂ni funkcj臋 Junior Admina.
Do naszej ekipy do艂膮czy艂 @ Szycha 聽,kt贸ry r贸wnie偶 obejmie funkcj臋 Junior Admina i zajmie si臋 dzia艂em grafik贸w.
Dominik b臋dzie nas wspiera艂 r贸wnie偶 w kwestiach technicznych i mam nadziej臋, 偶e razem utworzymy miejsce do rozwijania naszych serwer贸w.
Z jego inicjatywy powsta艂a nasza wsp贸艂praca, kt贸ra mam nadziej臋 b臋dzie owocna.
Na pok艂adzie witamy r贸wnie偶 @ Akukuuu 聽,kt贸ry obejmie funkcj臋 moderatora i my艣l臋, 偶e super dope艂ni si臋 z Dari膮.
Dodatkowo do naszej ekipy do艂膮czy艂 @ Malolat 聽,kt贸ry posiada serwer discorda, na kt贸ry oczywi艣cie zapraszamy.
Ekipa jest pot臋偶na!

Mam nadziej臋, 偶e zmiany przynios膮 wiele dobrego.聽馃崁
W razie ewentualnych pyta艅 zapraszam na priv.
Reszta ekipy pozostaje bez zmian, wszelkie informacje odno艣nie awans贸w i degradacji znajdziecie w linku poni偶ej:
https://cs-akwarium.pl/forum/82-awansedegradacje/

Pozdro!

• Like 5
  • Thanks 1
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij w innych witrynach

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.