Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Ora et Labor

OrEnReNIPs

Polecane posty

Twój nick: OrEnReNIPs
Nick podejrzanego: Ora et Labor
STEAM ID/IP podejrzanego: # 3 "Ora et Labora" 2168 STEAM_0:1:759585958  38 17:20   37    
Serwer: Paintball cs akwarium
Opis sytuacji:
Dowód(ss/demko): mapka de cssr 2x2 od 15:45 / podejrzenie o wh / gdy byliśmy 1vs1 specjalnie szłem do przodu i do tyłu dchodząc do drzwi patrząc kiedy wystrzeli , miął mnie cały czas na myszce  gdy przez drzwi przeszłem w tym momencie wchodził za skrzynke ( obserwacja ze specta )  strzela w momencie jak ktoś wyjdzie wyhyli się 1 sekunde przed - ja tak zrobiłem i gdy sie zblizylem do drzwi nie strzelal ale gdy wyhylalem sie strzelal , ja sie cofnolem i nei stzrelal itd nie mowie ze ma cos ale z doswiadczenia nei zaszkodzi sprawdzic to samo pod koniec mapki sytuacja z granatem celuja w lewa strone po czym obraca sie i rzuca w prawo a tam wychodzi gracz ct , nie mogl slyszec bo to zbyt daleka odleglosc byla

Gargamel,

Zajrzę na to po pracy. :))

Udostępnij w innych witrynach

Witam. Dziękuję Oren za skargę i przejdę od razu do rzeczy. Po obserwacji gracza na podanej mapie stwierdzam, że gracz jest niewinny.

Jedyną rzecz jaką udało mi się zaobserwować to Skok pod scrollem, widać, że ten gracz często bywa na serwerach bhopa + dobrze wykonuje strefy w powietrzu. Nie widziałem by używał jednak tego """abh""" (to tak mocno powiedziane) by zdobyć jakąkolwiek przewagę nad innym graczem - to się ceni .

Jeśli chodzi o Twoje oskarżenia na Wallhacka i Aimbota:
Gracz nie ma WH - Świadczą o tym jego liczne zgony od kampiących graczy + gość ma po prostu słuchawki, w każdym wypadku ewidentnie słychać kroki przeciwników.
Gracz nie ma Aimbota - Celownik wyglądał całkowicie normalnie.

Jedyne co można by było zarzucić pod regulamin (i to tak na upartego) to: 
10. Zakaz wykorzystywania błędów gry, mapy, moda, pluginu itp - W tym wypadku byłby to ten scrypt pod skok .
Albo.

8. Zakaz utrudniania rozgrywki innym. - Gdyby używał swoich skoków do sporej przewagi nad przeciwnikiem. On tego nie robi.

Podsumowanie: 
GRACZ JEST CZYSTY, POPROSZĘ GO BY NIE SKAKAŁ TAK PO SKOŃCZONEJ RUNDZIE 😄

Edytowane przez Gargamel
  • Like 2
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.