Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]ub

veegazk4t

Polecane posty

Twój nick:veegazk4t
Nick admina banującego:bunti
Data/Mapa:dd2002
IP/SteamID:STEAM_0:1:195118963
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] There are 2 hours , 55 minutes and 59 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : veegazk4t 
[AMXBans] Reason : ' Ignorowanie polecen admina ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 195118963 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 78.28.39.141 ' 
Opis sytuacji:Ban 3 godzinny, wiec ub pewnie juz nie dostane, ale pisze temat w ramach pokazania braku sprawiedliwosci.
Zakaz wykonywania GSJ, DD, GS oraz SGS. - Kick/Ban na tydzień/Ban permanentny. Dostałem ostrzeżenie słowne odnośnie sgsow, ktorych zaprzestalem. O gsj nie mialem pojecia, a wedle taryfikatora powinienem zostac ostrzezony lub zkickowany. Chyba, ze powodem bana jest coś innego w co wątpie

/ @
   bunti
 niestety ale wtedy byłem zywy, wiec nie mialem jak zwrocic na to uwagi
/ @
   koreteh
 kolezanko, temat ciebie nie dotyczy i nie wnosisz nic do sprawy. I na przyszłość staraj sie pisać zrozumiale, bo troche sie jąkasz

Edytowane przez veegazk4t
Udostępnij w innych witrynach

• Właściciel

Wysłałem ogólne ostrzeżenie do wszystkich osób (w tym i Ciebie) dot. tego podpunktu na y@@ (zatem pojawiło się na środku ekranu), po czym nawet jeden z graczy zapytał się co te skróty oznaczają. Więc powinieneś również na to zwrócić uwagę.

Edit: @  veegazk4t Myślę, że i tak jest to do zauważenia, skoro wyświetla się niemal na samym środku ekranu. Chyba, że jesteś już na tyle wytrenowany, że latasz po mapie nawet nie patrząc w ekran. Inni, grając zwrócili na to uwagę. Ty z racji, że Twoja rozgrywka jest nieco dynamiczniejsza, rozumiem, że niekoniecznie miałeś taką możliwość. Ban oczywiście zostaje, natomiast od siebie mogę tylko dodać, że następnym razem faktycznie będę zwracał uwagę głosową, aby mieć więcej pewności, że dotarło do gracza. Oczywiście Ty już wiesz, że u nas to zabronione, więc w stosunku do Ciebie chyba to nie będzie potrzebne.

Edytowane przez bunti
  • Like 1
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.