Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]Odwołanie od bana jojo

jojo

Polecane posty

Twój nick: jojo
Nick admina banującego: bunti
Data/Mapa: 9 stycznia 2024, mapy i godziny nie znam, nie było mnie wtedy nawet na serwerze
IP/SteamID: ' STEAM_1 : 0 : 504749454 '
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : jojo 
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 504749454 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =======================================
Opis sytuacji: Skończyłem grę w dniu dostania bana późnym wieczorem. 
Gracze ciągle dyskutowali o tym czy gram na czitach, pomimo tego żaden z adminów nie zdecydował się na zrobienie mi ss w celu sprawdzenia takowych. 
Po moim sposobie poruszania można wywnioskować, że nie gram w to pierwszy raz i jednak coś nie coś potrafię,
 więc nie rozumiem skąd decyzja o natychmiastowym banie. Dodam, że wczoraj zakupiłem usługę VIP i nie zdążyłem się nacieszyć korzystaniem. 
Na innych serwerach byłem wielokrotnie sprawdzany pod kontem czitów. Są programy które przeglądają pliki i znajdą jeśli coś mam, 
z chęcią pokaże i nie mam nic do ukrycia  Proszę o UB
Edytowane przez jojo
Gargamel,

Podaj datę,mapę i godzinę w których grałeś ostatnim razem - w celu sprawdzenia demek 

Udostępnij w innych witrynach

Już chyba wiem o co chodzi. Ostatnia mapa to kabul i było to około 22:53. W folderze cstrike mam zrobione 3 screeny i ostatni uchwycił jak wychodzę z gry. Musiało się złożyć tak, że wyszedłem akurat podczas robienia ss i dlatego jest ich 3 a nie 5. Jeśli jest potrzeba mogę je wstawić.

Edytowane przez jojo
  • Like 1

Sytuacja wyglądała trochę inaczej. Po krótkiej obserwacji i namówieniu stwierdziliśmy, że zrobimy Ci ss'y (żeby też sprawdzić między innymi czy działają, bo jeszcze nie korzystaliśmy), a Ty idealnie w tym momencie wyszedłeś. Dlatego zaczęliśmy Cię podejrzewać o jakieś antyss, stąd też dałem Ci bana pod Twoją nieobecność. Może to był przypadek? Tego nie wiem. Ale przejrzałem jeszcze raz demko z tej mapy i mogę stwierdzić, że podejrzanych akcji nie było. Chyba już całkiem zmęczony wczoraj byłem, że coś tam widziałem haha. Ban zostanie ściągnięty, ale dla potwierdzenia możesz jeszcze wrzucić te ss'y tutaj.

Edytowane przez bunti
  • Like 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.