Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie przyjęte]Podanie - ISDR_Patryk

ISDR_Patryk

Polecane posty

1. Nick: ISDR_Patryk
2. Wiek: 24
3. Znajomość AMX (1-10):  7 
4. Sprawny i działający mikrofon: Tak
5. Link do swojego GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/ISDR_Patryk/137.74.7.253:27015/
6. Parę słów o sobie : Na tej sieci zna mnie sporo osób. Jestem osobą bardzo towarszyską, lubiącą dobrą zabawę i kontakt z ludźmi. Bardzo lubię rozrywkę jeżeli tylko czas pozwala staram się korzystać z życia "ile wlezie". Szanuję zdanie innych osób. Ogółem nie biorę wszystkiego na poważnie, lecz w sytuacjach gdzie jest wymagana powaga potrafię ją zachować. Również jestem konsekwentny co do samego siebie, dążę do celu aż dojdę do końca. 
7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Byłem u was już administratorem ale to dawne dzieje. Ogólnie siedzę w tym od roku 2014 z przerwami. Chciałbym zostać adminem aby wspomóc serwer jak i sieć zarówno trochę finansowo jak i mentalnie 😄 (czyt. Dobry humor gra i zabawa!).  Nie mam całości wyrobionych godzin, ale około 80% wymaganych. Mam tego świadomość. 
8. STEAM_ID: STEAM_0:0:193659411
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:  różnie, ciężko mi jest określić średnią ilość czasu 
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):  Pracuję od wtorku do soboty. Poniedziałki mam wolne , chyba że mi coś wypadnie poza pracą.

Przewidywana obecność

Poniedziałek:  łącznie około 4 godzin rozłożonych po całym dniu

Wtorek-Piątek:  W zależności od zaplanowanej trasy w pracy. Zazwyczaj staram się być od około 18 do 21

Sobota: Cały wieczór , czasem noc

Niedziela: Cały dzień z przerwami na ewentualny spacer obiad itp. 
11. Staż w Counter-Strike 1.6:  około 15 lat z przerwami
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Ba, i to nie raz

• Like 4
Udostępnij w innych witrynach

W podaniu niczego nie brakuje. Niewiele pamiętam z Twojego okresu adminowania, ale chyba nie było co do Ciebie jakichś większych zastrzeżeń. Nie widzę chyba ani jednego powodu, dla którego miałbym być na nie. Zatem jestem oczywiście na TAK.

Edytowane przez bunti
  • Like 2
  • Thanks 1

Oczywiście że jestem na TAK 😉 

+ GT

+ Steam

+ Wiek

Miał już admina i sprawował się bardzo dobrze co tu dużo mówić jestem na TAK!!! 🙂 

• Like 2
  • Thanks 1

Okres próbny jest chyba w porządku, niestety trzeba do tego podejść według regułek

+Wiek

+Steam

+Komunikatywność

+Postawa wobec ludzi

+/- GT ale to idzie nadrobić

Osobiście jestem za przyjęciem Patryka w nasze szeregi :))

• Like 2
  • Thanks 1

+/-GT 

+ Mikrofon

+ Komunikacja z graczami

+ Steam

+ Wiek

Jeśli chodzi o GT jest to do nadrobienia więc mamy nadzieję, że nadrobisz swoje zaległości co do tego :))

Dochodząc do konkluzji i analizy jestem w stanie dać szansę.. jestem za okresem próbnym

• Like 2
  • Thanks 1

11 godzin temu, ISDR_Patryk napisał:

1. Nick: ISDR_Patryk
2. Wiek: 24
3. Znajomość AMX (1-10):  7 
4. Sprawny i działający mikrofon: Tak
5. Link do swojego GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/ISDR_Patryk/137.74.7.253:27015/
6. Parę słów o sobie : Na tej sieci zna mnie sporo osób. Jestem osobą bardzo towarszyską, lubiącą dobrą zabawę i kontakt z ludźmi. Bardzo lubię rozrywkę jeżeli tylko czas pozwala staram się korzystać z życia "ile wlezie". Szanuję zdanie innych osób. Ogółem nie biorę wszystkiego na poważnie, lecz w sytuacjach gdzie jest wymagana powaga potrafię ją zachować. Również jestem konsekwentny co do samego siebie, dążę do celu aż dojdę do końca. 
7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Byłem u was już administratorem ale to dawne dzieje. Ogólnie siedzę w tym od roku 2014 z przerwami. Chciałbym zostać adminem aby wspomóc serwer jak i sieć zarówno trochę finansowo jak i mentalnie 😄 (czyt. Dobry humor gra i zabawa!).  Nie mam całości wyrobionych godzin, ale około 80% wymaganych. Mam tego świadomość. 
8. STEAM_ID: STEAM_0:0:193659411
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:  różnie, ciężko mi jest określić średnią ilość czasu 
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):  Pracuję od wtorku do soboty. Poniedziałki mam wolne , chyba że mi coś wypadnie poza pracą.

Przewidywana obecność

Poniedziałek:  łącznie około 4 godzin rozłożonych po całym dniu

Wtorek-Piątek:  W zależności od zaplanowanej trasy w pracy. Zazwyczaj staram się być od około 18 do 21

Sobota: Cały wieczór , czasem noc

Niedziela: Cały dzień z przerwami na ewentualny spacer obiad itp. 
11. Staż w Counter-Strike 1.6:  około 15 lat z przerwami
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Ba, i to nie raz

12 pytam

slabo

• Sad 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.