Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Propozycja by Rogus

Roguś

Polecane posty

Nick: @ Solufkaa

Propozycja: Moja propozycja aby wprowadzic, auto bh na serwerze na okres 15/20sekund dostepne raz na runde oraz dla flagi vipa oraz wprowadzenie pluginu na wylaczenie hudu /wylacz lepiej by sie gralo  dla innych i nie bylo by spadkow fps'ow przez hud no i tez mozna dodac plugin na wylaczenie modeli pod /modele do broni

• Like 2
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Jeśli chodzi o bh (jestem przeciwnikiem tego) to by to wyglądało tak, że każdy by już był na przeciwnym respie i nie każdy by zdążył zareagować a już by dostał kulkę za bardzo by to utrudniło rozgrywkę tym bardziej dla nowych jak i świeżych graczy. Spadki fp'sów to fakt czasami spadają i jest to dobra propozycja mianowicie na wyłączenie modeli by to skutkowało ze wzrostem fps'ów a wiązało by się to z płynniejszą rozgrywką. Jestem ciekawy opini innych :))

• Like 1
  • Thanks 1

Gdzie autobh chcesz żeby na serwerze były totalne pustki przez te latanie po mapie no raczej nie dobrze jest teraz po co psuć to jestem na NIE a co do reszty mi to obojętne dziękuje za uwagę Pozdrawiam Was Misie Kolorowe 😄 🙂 

• Like 2

Osobiście żadnych spadków fpsów nie odczuwam, jeśli chodzi o ABH - słaby pomysł, nowi gracze już mają cieżko, co dopiero po wprowadzeniu takowego pluginu. Jedyne co bym popierał to odblokować lekko możliwość robienia stref w powietrzu. (tylko nie całkowicie, chodzi bardziej o ułatwienie robienia stref) 

• Like 1

Po przeprowadzeniu rozmów zdecydowaliśmy, aby wprowadzić jedynie /hud.

Jak już wspomniałem wcześniej od początku jesteśmy przeciwni abh, dlatego też to w ogóle nie wchodziło w grę również i tym razem. Jak mogłeś też zauważyć, odbiór w odpowiedziach co do tego nie był przychylny.
Co do modeli. Również mamy wrażenie, że bardziej sprzyjałoby to graczom tym bardziej wytrenowanym.

Edytowane przez bunti
  • Like 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.