Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]podanie na admina

4nd

Polecane posty

1. Nick: hard.

2. Wiek: 16.

3. Znajomość AMX (1-10): 7-10.

4. Sprawny i działający mikrofon: Jest posiadany 😀

5. Link do swojego GameTracker'a: KLIK (nie skreślajcie mnie. Obiecuje, że gt zostanie poprawione i z dnia na dzień będzie ono lepiej wyglądać.)

6. Parę słów o sobie : Siemanko, na imie mi Igor i pochodzę z woj. Łódzkiego. Od poniedziałku do piątku uczęszczam do szkoły. Interesuje sie mechaniką pojazdów samochodowych, piłką nożną, a także strażą pożarną. Gdy ktoś potrzebuje pomocy, zawsze staram się mu pomóc w miarę moich możliwości. Wszystkie błędy które popełnie, przyjmuje na klatę i staram się nie popełnić drugi raz tego samego - po prostu potrafię uczyć sie na błędach. Moja osoba jest dość ciekawa i przyjemna. Na ogół jestem kreatywnym, sympatycznym, spokojnym, kulturalnym, oraz miłym chłopakiem, z którym normalnie na "luzie" można pogadać. Jeżeli mam coś zrobić, to robię to z głową, znajduje sobie na to czas i wkładam dużo pracy w te rzecz, aby była ona zrobiona jak najlepiej. W wolnym czasie spędzam czas na komputerze.

7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Jestem osobą aktywną, miłą, pomocną i wyrozumiałą. Posiadam grę cs 1.6 na steamie, posiadam również sprawny mikrofon i cierpliwość. Jestem osobą posiadającą doświadczenie w tej dziedzinie.

8. STEAM_ID: STEAM_0:1:815758576.

9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kilka godzinek dziennie o ile nic nie wypadnie.

10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od 11-15. Czasem wejdę wieczorem, a raz mogę połowę dnia spędzić.

11. Staż w Counter-Strike 1.6: Dobre 6/7 lat będzie.

12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, wielokrotnie pełniłem role administratora serwerów.

> Liczę na docenienie i danie szansy. Miłego! 

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Otóż tak jak już wspominałem, na wszelkie podania trzeba patrzeć poprzez pryzmat schematu i regułek, które należy spełnić. Więc moją opinię potraktuj w taki sposób. Nie mam złych intencji oraz nie mam nic do Ciebie.

Główny problem pojawia się w GT.

First Seen: Jan 12, 2024 4:00 PM - Wymagania: 4. Minimum 25h przegranych na serwerze.
* dodatkowym plusem jest aktywność na forum. - Brak takowej

3 dni i składasz podanie 😕 Nie najlepszy pomysł, najzwyczajniej nikt Ciebie tu nie zna, nie dostaniesz flag admina jako "świeżak".
Urywek dodatkowych informacji podanych przez właścicielkę przy szablonie podania:

5. Kluczowym do podjęcia decyzji jest opinia o Tobie na serwerze, dlatego dużą rolę odgrywają wypowiedzi użytkowników forum

Dodatkowo chodzi o prawdomówność, szczerze wątpię, że na jakiejś innej sieci byłeś w szeregach administracji. 

Prócz podstawowych podpunktów czytaj +steam, +wiek (ledwo), +mikro i składka, nie widzę sposobu na pozytywny wynik twojej kandydatury.

Troszkę się z tym zagalopowałeś - zwolnij daj się poznać, każdy Ciebie stąd zna tylko ze statystyk /top15.

Niestety, swój głos na ten moment muszę postawić na NIE

• Like 1
  • Thanks 2

Wymieniając plusy..

+/- Wiek

+ AMX

+ Mikrofon (chociaż ani razu cię nie usłyszałem na serwerze więc różnie sobie można dopowiadać..)

+ Doświadczenie

+ Steam

Kończąc, z uwagi takiej, że mało czasu poświęcasz na serwerze oczywiście jesteś w stanie to nadrobić ale wymagania to wymagania. Konto założone niedawno na forum co nie jest najlepszym pomysłem na tak szybkie złożenie podania. Najpierw musisz dać się poznać w grze jak i na forum udzielając się w odpowiednich działach/chatboxie, bo raczej nikt by nie dał takich uprawnień osobie świeżej, jak na chwilę obecną jestem stanowcze nie.

• Like 2
  • Thanks 1

Wszystkie wypowiedzi wyżej odnoszą się do tego o czym Ci pisałem w wiadomościach. Już pierwszego dnia na forum napisałeś do mnie w sprawie admina, gdzie jeszcze ani razu nie widziałem Cię nawet na serwerze. W moim idealnym serwerowym świecie, admin to osoba, która poczuła przywiązanie do danego serwera/sieci, osoba która jest DLA graczy, aby grało i spędzało im się czas na serwerze przyjemniej. Ciężko u Ciebie mówić o jakimkolwiek przywiązaniu, skoro nawet nie będąc na serwerze już chciałeś admina. Admin, który jest dla rangi, nie dla graczy, nie jest dobrym wyborem. 
Gdy odradziłem Ci pisanie podania w ostatnich dniach i doradziłem, abyś pograł trochę na serwerze, dał się poznać ludziom, bo jasne, wyjątek z godzinami można zrobić, ale to gracze koniec końców wypowiadają się pod Twoją kandydaturą. Faktycznie zobaczyłem Cię później na serwerze. Ale gdybyś do mnie nie pisał wcześniej, prawdopodobnie nie zwróciłbym na Ciebie uwagi. Sporą część czasu spędzałeś na spect, mimo że byłeś przy komputerze, bo pisałeś momentami na czacie. Już mi się nie spodobało to sztuczne nabijanie godzin.
Ciężko również stwierdzić czy faktycznie masz ten sprawny mikrofon. Ani razu nie było nam dane Ciebie usłyszeć. Aby podanie zostało zaakceptowane, musisz przekonać do siebie ludzi. Niczym nie wyróżniasz się od świeżego gracza, jeszcze z CSSetti.pl w nicku.

Jak możemy być na tak, skoro nic o Tobie nie wiemy? Fajnie, spełniasz większość wymagań, ale jest to minimum, które trzeba mieć, aby ubiegać się o admina. Nie są to jedyne warunki. Twoje podejście, które polega na tym, żeby pokazać nam, że jesteś dobrym wyborem dopiero PO otrzymaniu rangi, jest błędne. Powinieneś o to zadbać jeszcze przed napisaniem tego podania. 

Oczywiście na tę chwilę jestem na NIE, ale nie masz co się zrażać. Może być w Tobie potencjał, podanie napisane całkiem schludnie, dlatego nie jest powiedziane, że przy kolejnym podaniu nie zmienię zdania.

Edytowane przez bunti
  • Like 1
  • Thanks 1

• Właściciel

Cześć, sugerując się opiniami osób powyżej dzisiaj niestety odrzucam Twoje podanie. Daj się bardziej poznać społeczności na akwarium i czekam aż złożysz kolejne podanie.

Pozdrawiam 🌞

• Like 3

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.