Skocz do zawarto艣ci
  1. G艂osuj na serwery

Oddawaj g艂os w zamian za reputacje! W ten spos贸b pomagasz promowa膰 serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy os贸b do naszej ekipy kt贸re chcia艂yby spr贸bowa膰 si艂 z w艂asnym serwerem pod naszymy skrzyd艂ami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jeste艣 nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]podanie na admina

4nd

Polecane posty

1. Nick:聽hard.

2. Wiek: 16.

3. Znajomo艣膰 AMX (1-10): 7-10.

4. Sprawny i dzia艂aj膮cy mikrofon:聽Jest posiadany 馃榾.聽

5. Link do swojego GameTracker'a:KLIK聽(nie skre艣lajcie mnie. Obiecuje, 偶e gt zostanie poprawione i z dnia na dzie艅 b臋dzie ono lepiej wygl膮da膰.)

6. Par臋 s艂贸w o sobie : Siemanko, na imie mi Igor i pochodz臋 z woj. 艁贸dzkiego. Od poniedzia艂ku do pi膮tku ucz臋szczam do szko艂y. Interesuje sie mechanik膮 pojazd贸w samochodowych, pi艂k膮 no偶n膮, a tak偶e stra偶膮 po偶arn膮. Gdy kto艣 potrzebuje pomocy, zawsze staram si臋 mu pom贸c w miar臋 moich mo偶liwo艣ci. Wszystkie b艂臋dy kt贸re pope艂nie, przyjmuje na klat臋 i staram si臋 nie pope艂ni膰 drugi raz tego samego - po prostu potrafi臋 uczy膰 sie na b艂臋dach. Moja osoba jest do艣膰 ciekawa i przyjemna. Na og贸艂 jestem kreatywnym, sympatycznym, spokojnym, kulturalnym, oraz mi艂ym ch艂opakiem, z kt贸rym normalnie na "luzie" mo偶na pogada膰. Je偶eli mam co艣 zrobi膰, to robi臋 to z g艂ow膮, znajduje sobie na to czas i wk艂adam du偶o pracy w te rzecz, aby by艂a ona zrobiona jak najlepiej. W wolnym czasie sp臋dzam czas na komputerze.

7. Dlaczego chcia艂by艣 zosta膰 adminem?: Jestem osob膮 aktywn膮, mi艂膮, pomocn膮 i wyrozumia艂膮. Posiadam gr臋 cs 1.6 na steamie, posiadam r贸wnie偶 sprawny mikrofon i cierpliwo艣膰. Jestem osob膮 posiadaj膮c膮 do艣wiadczenie w tej dziedzinie.

8. STEAM_ID: STEAM_0:1:815758576.

9. Ile czasu mo偶esz po艣wieci膰 na serwerze: Kilka godzinek dziennie o ile nic nie wypadnie.

10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od 11-15. Czasem wejd臋 wieczorem, a raz mog臋 po艂ow臋 dnia sp臋dzi膰.

11. Sta偶 w Counter-Strike 1.6: Dobre 6/7 lat b臋dzie.

12. Czy posiada艂e艣 ju偶 admina? (nie podajemy link贸w): Tak, wielokrotnie pe艂ni艂em role administratora serwer贸w.

> Licz臋 na docenienie i danie szansy. Mi艂ego!聽

• Like 1
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij w innych witrynach

Ot贸偶 tak jak ju偶 wspomina艂em, na wszelkie podania trzeba patrze膰 poprzez pryzmat schematu i regu艂ek, kt贸re nale偶y spe艂ni膰. Wi臋c moj膮 opini臋 potraktuj w taki spos贸b. Nie mam z艂ych intencji oraz nie mam nic do Ciebie.

G艂贸wny problem pojawia si臋 w GT.

First Seen:Jan 12, 2024 4:00 PM - Wymagania:聽4. Minimum 25h przegranych na serwerze.
* dodatkowym plusem jest aktywno艣膰 na forum. - Brak takowej

3 dni i sk艂adasz podanie 馃槙聽Nie najlepszy pomys艂, najzwyczajniej nikt Ciebie tu nie zna, nie dostaniesz flag admina jako "艣wie偶ak".
Urywek dodatkowych informacji podanych przez w艂a艣cicielk臋 przy szablonie podania:

5. Kluczowym do podj臋cia decyzji jest opinia o Tobie na serwerze, dlatego du偶膮 rol臋 odgrywaj膮 wypowiedzi u偶ytkownik贸w forum

Dodatkowo chodzi o prawdom贸wno艣膰, szczerze w膮tpi臋, 偶e na jakiej艣 innej sieci by艂e艣 w szeregach administracji.聽

Pr贸cz podstawowych podpunkt贸w czytaj +steam, +wiek (ledwo), +mikro i sk艂adka, nie widz臋 sposobu na pozytywny wynik twojej kandydatury.

Troszk臋 si臋 z tym zagalopowa艂e艣 - zwolnij daj si臋 pozna膰, ka偶dy Ciebie st膮d zna tylko ze statystyk /top15.

Niestety, sw贸j g艂os na ten moment musz臋 postawi膰 na NIE

• Like 1
  • Thanks 2
Odno艣nik do komentarza

Wymieniaj膮c plusy..

+/- Wiek

+ AMX

+ Mikrofon (chocia偶 ani razu ci臋 nie us艂ysza艂em na serwerze wi臋c r贸偶nie sobie mo偶na dopowiada膰..)

+ Do艣wiadczenie

+ Steam

Ko艅cz膮c, z uwagi takiej, 偶e ma艂o czasu po艣wi臋casz na serwerze oczywi艣cie jeste艣 w stanie to nadrobi膰 ale wymagania to wymagania. Konto za艂o偶one niedawno na forum co nie jest najlepszym pomys艂em na tak szybkie z艂o偶enie podania. Najpierw musisz da膰 si臋 pozna膰 w grze jak i na forum udzielaj膮c si臋 w odpowiednich dzia艂ach/chatboxie, bo raczej nikt by nie da艂 takich uprawnie艅 osobie 艣wie偶ej, jak na chwil臋 obecn膮 jestem stanowcze nie.

• Like 2
  • Thanks 1
Odno艣nik do komentarza

• W艂a艣ciciel

Wszystkie wypowiedzi wy偶ej odnosz膮 si臋 do tego o czym Ci pisa艂em w wiadomo艣ciach. Ju偶 pierwszego dnia na forum napisa艂e艣 do mnie w sprawie admina, gdzie jeszcze ani razu nie widzia艂em Ci臋 nawet na serwerze. W moim idealnym serwerowym 艣wiecie, admin to osoba, kt贸ra poczu艂a przywi膮zanie do danego serwera/sieci, osoba kt贸ra jest DLA graczy, aby gra艂o i sp臋dza艂o im si臋 czas na serwerze przyjemniej. Ci臋偶ko u Ciebie m贸wi膰 o jakimkolwiek przywi膮zaniu, skoro nawet nie b臋d膮c na serwerze ju偶 chcia艂e艣 admina. Admin, kt贸ry jest dla rangi, nie dla graczy, nie jest dobrym wyborem.聽
Gdy odradzi艂em Ci pisanie podania w ostatnich dniach i doradzi艂em, aby艣 pogra艂 troch臋 na serwerze, da艂 si臋 pozna膰 ludziom, bo jasne, wyj膮tek z godzinami mo偶na zrobi膰, ale to gracze koniec ko艅c贸w wypowiadaj膮 si臋 pod Twoj膮 kandydatur膮. Faktycznie zobaczy艂em Ci臋 p贸藕niej na serwerze. Ale gdyby艣 do mnie nie pisa艂 wcze艣niej, prawdopodobnie nie zwr贸ci艂bym na Ciebie uwagi. Spor膮 cz臋艣膰 czasu sp臋dza艂e艣 na spect, mimo 偶e by艂e艣 przy komputerze, bo pisa艂e艣 momentami na czacie. Ju偶 mi si臋 nie spodoba艂o to sztuczne nabijanie godzin.
Ci臋偶ko r贸wnie偶 stwierdzi膰 czy faktycznie masz ten sprawny mikrofon. Ani razu nie by艂o nam dane Ciebie us艂ysze膰. Aby podanie zosta艂o zaakceptowane, musisz przekona膰 do siebie ludzi. Niczym nie wyr贸偶niasz si臋 od 艣wie偶ego gracza, jeszcze z CSSetti.pl w nicku.

Jak mo偶emy by膰 na tak, skoro nic o Tobie nie wiemy? Fajnie, spe艂niasz wi臋kszo艣膰 wymaga艅, ale jest to minimum, kt贸re trzeba mie膰, aby ubiega膰 si臋 o admina. Nie s膮 to jedyne warunki. Twoje podej艣cie, kt贸re polega na tym, 偶eby pokaza膰 nam, 偶e jeste艣 dobrym wyborem dopiero PO otrzymaniu rangi, jest b艂臋dne. Powiniene艣 o to zadba膰 jeszcze przed napisaniem tego podania.聽

Oczywi艣cie na t臋 chwil臋 jestem na NIE,聽ale nie masz co si臋 zra偶a膰. Mo偶e by膰 w Tobie potencja艂, podanie napisane ca艂kiem schludnie, dlatego nie jest powiedziane, 偶e przy kolejnym podaniu nie zmieni臋 zdania.

Edytowane przez bunti
  • Like 1
  • Thanks 1
Odno艣nik do komentarza

• W艂a艣ciciel

Cze艣膰, sugeruj膮c si臋 opiniami os贸b powy偶ej dzisiaj niestety odrzucam Twoje podanie. Daj si臋 bardziej pozna膰 spo艂eczno艣ci na akwarium i czekam a偶 z艂o偶ysz kolejne podanie.

Pozdrawiam 馃尀

• Like 3
Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat jest ju偶 zamkni臋ty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.