Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Patryk

koreteh

Polecane posty

Co mam powiedzieć Ja się nie będę tłumaczył Patrykowi tylko takie moje zdanie jest poproszę nie znam osoby i nie będę Ale co mam powiedzieć No przecież to jest moje zdanie może no muszę cię możecie no możecie nie polegać na możecie nie czytać moje co napisałem No możecie nie liczyć że na gazie podania kogoś Ja napiszę nie i i Wy to macie to jest moje zdanie moje głos moje wszystko no powiedziałam ja nie będę się tłumaczył ale jak chcecie szczegóły było Czekam na takie zdanie a na Czemu moje podanie nie było 3 razy podane I co nawet nikt się nie zgodził nawet na próbę nie dał mi nick bo bo nie mam ani mikrofonu nie mam kasy i o to ja też tu się nie zgadzam na niej piszę na niej będę pisał na nie

• Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Czasami warto pomyśleć zanim się coś napisze. Nie warto działać impulsywnie.  Szanowną Moderację proszę o zamknięcie tematu....

Edytowane przez ISDR_Patryk
  • Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.