Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]LATANIE UB

veegazk4t

Polecane posty

Twój nick:veegazk4t
Nick admina banującego:Rafał
Data/Mapa:dd2002
IP/SteamID:STEAM_0 : 1 : 195118963
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] There are 23 hours , 57 minutes and 5 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : veegazk4t 
[AMXBans] Reason : ' Latanie ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 195118963 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 78.28.39.141 ' 
Opis sytuacji:Wasz admin nie ma pojęcia o zasadach w regulaminie, zakazuje mi "latania" bo podobno jest zakazane, co jest wręcz śmieszne i nielogiczne. Nie używałem sgsów/gsów etc. jak to było przy poprzednim banie, tym razem ban jest tylko i wyłącznie przez brak wiedzy administratora dla ktorego wystarczajacym powodem do bana byl fakt, ze latalem uzywajac podstawowych klawiszy.
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Cześć! Przejrzałem demka i dochodzę do konkretnych wniosków. 

Mimo iż wykonywanie stref w powietrzu nie jest dosłownie podane w regulaminie serwera, to zdobywanie kluczowej/nie fair przewagi nad przeciwnikiem już jest.

,,8. Zakaz utrudniania rozgrywki innym. "

Wobec tego ban jest słuszny. A dlaczego? Admin jak i sami gracze prosili Cię byś zaprzestał "latania" bo uważają to za nie fair . Rafał powiedział głośno i wyraźnie, że masz nie latać bo dostaniesz bana. Nie posłuchałeś się i takie są konsekwencje. W przypadku gdyby admin Cię nie upominał sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. Ban na dzień zostaje i prosimy, żebyś więcej nie "latał". 

Pozdrawiamy. 
UBTeam.

• Like 2
  • Haha 1

Niech to sprawdzi ktoś bardziej kompetentny, co ja mam grac jak te wszystkie boty i nie robic tego co potrafie? to chyba żart. Od zawsze w tej grze byli lepsi i gorsi i nigdy nie slyszalem, zeby lecialy bany dla tych lepszych, bo podobno "utrudniaja" swoja gra. Wielkie X D 

13 minut temu, Gargamel napisał:

Mimo iż wykonywanie stref w powietrzu nie jest dosłownie podane w regulaminie serwera, to zdobywanie kluczowej/nie fair przewagi nad przeciwnikiem już jest.

Nie jest to w jakikolwiek sposób podane, strefy były od zawsze i będą. Robienie ich również nie jest nie fair, ponieważ stref może się nauczyć każdy, z resztą jak z sgsami i gsami.

Gargamel,

Jak już było wspomniane wcześniej Admin Cię upomniał. Watro też podkreślić, że decyzja słusznego bana nie jest moim wymysłem. Całość była rozpatrzona przez ekipę UBTeam :))

• Confused 1

Teraz, veegazk4t napisał:

Niech to sprawdzi ktoś bardziej kompetentny, co ja mam grac jak te wszystkie boty i nie robic tego co potrafie? to chyba żart. Od zawsze w tej grze byli lepsi i gorsi i nigdy nie slyszalem, zeby lecialy bany dla tych lepszych, bo podobno "utrudniaja" swoja gra. Wielkie X D 

Nie jest to w jakikolwiek sposób podane, strefy były od zawsze i będą. Robienie ich również nie jest nie fair, ponieważ stref może się nauczyć każdy, z resztą jak z sgsami i gsami.

// Chyba sam nie wierzysz w to co napisales, ze nie zamknales tego.

Gargamel,

Nie mam uprawnień do zamknięcia tematu 😉

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.