Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Ub

veegazk4t

Polecane posty

Twój nick:veegazk4t
Nick admina banującego:Rafak
Data/Mapa:dd2002
IP/SteamID:
Wycinek z konsoli:
Opis sytuacji:Nie zgadzam się z decyzją ubteam, widzę ze sa rowni i rowniejsi na waszym serwerze. Proszę o rozpatrzenie osoby obiektywnej @
   rybka
, której zależy na graczach. Zostaliście fenomenem w mojej wieloletniej przygodzie z paintballem. Gratulacje

• Like 1
  • Sad 1
Udostępnij w innych witrynach

Ale właśnie dlatego, że nam zależy na graczach dostałeś tego bana. Nie bardzo mnie interesuję ile godzin zmarnowałeś, przeglądając różne poradniki na yt, tylko po to, żeby się nauczyć trochę polatać, aby na tym zbudować swoją przewagę nad innymi. Jeżeli z Twojego powodu pustoszeje nam serwer i wszyscy się denerwują, to wybór pomiędzy Tobą, a resztą jest chyba oczywisty. Nie zarzucaj nam, że nie traktujemy graczy równo, po prostu nie zawsze da się wszystko pogodzić. 

Wywołałeś @ rybka  do tablicy, więc to ona tu podejmie decyzję. 

• Like 2

• Właściciel

Z powodu, iż nie mam możliwości przejrzenia demka i znam opis sytuacji tylko tekstowo podjęcie decyzji pozostawiam @ bunti  

Jeśli rzeczywiście @ Rafał  Cie upomniał to otrzymałeś ostrzeżenie do którego się nie ustosunkowałeś. 

• Like 3

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.