Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]podanie na admina - y0vy aka hardzioo

4nd

Polecane posty

1. Nick: Igor.
2. Wiek: 16.
3. Znajomość AMX (1-10): 7/10.
4. Sprawny i działający mikrofon: Owszem, posiadam.
5. Link do swojego GameTracker'a: KLIK 1  KLIK 2
6. Parę słów o sobie: No witajcie! Na imię mi Igor, mam 16 lat i pochodzę z woj. Łódzkiego z niewielkiej wsi. Jestem osobą przyjazną, pomocną, kulturalną i żartobliwą. Jestem spokojny i potrafię żartować. Gdy ktoś potrzebuje pomocy, zawsze staram się mu pomóc w miarę moich możliwości. Wszystkie błędy które popełnie, przyjmuje na klatę i staram się nie popełnić na następny raz. Na ogół jestem kreatywną jak i sympatyczną osobą, z którą normalnie "na luzie" da się porozmawiać. W wolnym czasie spędzam czas na komputerze.

7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Jestem osobą aktywną, miłą pomocną i wyrozumiałą. Posiadam grę CS 1.6 na steamie, posiadam również sprawny mikrofon jak i kulturę osobistą. Jestem osobą posiadającą doświadczenie w tej dziedzinie, potrafię posługiwać się AMX - nie ma z tym żadnych większych kłopotów.
8. STEAM_ID: STEAM_0:1:815758576.
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kilka godzinek dziennie o ile nic mi nie wypadnie.
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od 10/11-15/16. Czasem wejdę wieczorkiem, a nieraz mogę spędzić cały dzień.
11. Staż w Counter-Strike 1.6: Dobre 6/7 lat będzie.
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, wielokrotnie pełniłem funkcję administratora na różnych serwerach, czy to w CS 1.6, czy to w zwykłym CS:GO.

PS >> *Podanie napisane wcześniej za pozwoleniem właściciela serwera.*

Edytowane przez 4nd
  • Thanks 1
  • Haha 1
Udostępnij w innych witrynach

+ aktywność

+/- wiek

+ GT

+/- komunikacja w CS 1.6

Ogólnie na TS3 jesteś ok. W grze brak problemów. Jednakże komunikacja z ekipą serwera do poprawy.

Jestem za okresem próbnym wynoszącym 1 miesiąc. 

• Like 3
  • Confused 1

Bardzo fajnie, że wziąłeś sobie moją radę do serca i faktycznie chciałeś dać nam się poznać. Jednak to co zdążyłem w Tobie zauważyć to, że jesteś arogancki, bardzo szybko się denerwujesz oraz masz negatywne stosunki z niejednym graczem. Co w połączeniu będzie skutkować tym, że Twoje podejście nie będzie obiektywne oraz będziesz dawał się ponosić emocjom. Już po pierwszym podaniu, gdy chciałeś dostać admina od ręki oraz po tym jak się zachowywałeś na ts'ie, wnioskuję, że jeszcze nie dojrzałeś do tej roli. A, nie fajnie też wydawać polecenia adminom w trybie rozkazującym, gdyż to oni podejmują decyzję, nie Ty jako gracz. Jestem na NIE

• Like 6
  • Confused 1

Więc tak zaczynając od początku, mało cię widywać na serwerze i szczerze mówiąc nie znam cię chwilę pogadaliśmy na ts'ie i to by było na tyle. Słyszałem jak mówiłeś, że chcesz złożyć podanie pytając się mnie czy jest to odpowiedni czas na napisanie podania po czym odpowiedziałem ci abyś się trochę wstrzymał, poznał trochę osób i nabrał znajomości w grze jak i na forum. Z mojego punktu widzenia wątpię, że ktokolwiek cię zna a jeśli zna to ze strony "negatywnej" tak jak napisał bunti powyżej, moim zdaniem jeszcze nie dojrzałeś do tej rangi wiekiem a także szybko popadasz w złość nie umiesz na tym zapanować. Stwierdzając, że bunti pozwolił ci napisać podanie nie daję ci prostej drogi do jej zdobycia tu zależy od opinii innych graczy/administracji. Jak na razie na ten moment radziłbym ci trochę nauczyć kultury, panować nad swoimi emocjami, wchodzić częściej na serwer aby mógł cię każdy zapamiętać i rozpoznać a także więcej udzielać się na forum i być może w ten sposób twoje podanie w przyszłości może zostanie rozpatrzone pozytywnie pamiętaj nie ma nic na siłę na to trzeba zasłużyć nie rozdajemy byle komu takiego "odpowiedzialnego" stanowiska.

Na aktualny stan rzeczywisty jestem na stanowcze NIE.

bunti,

Pozwolenie było od właścicielki. Czytaj uważnie gagatku 😁

Sadysta,

wybacz za głupotę, oznaki zmęczenia dają o sobie znać.

• Like 2
  • Confused 1

Ehh.. Dalej jest to samo, nie znam Cię, więc ciężko o Moją pozytywną opinie. 
Z tego też powodu po części kieruję się opinią buntiego. 
Kolejna sprawa: ~Rybka:  3.  Możesz złożyć jedno podanie na 4 tygodnie.
Te sprawy typu wiek,gt,steam,mikro,składka są oczywiście na plus - jednakże to nie wszystko.
Króciutko z nami jesteś. Pograj z nami, POROZMAWIAJ Z NAMI NA SERWERZE. NIE NA TSIE.
image.png.0d552bc2ab662946ad48b6c7338ee4e0.png - Bardzo króko. 

Na ten moment dalej jestem na nie 😕 znam cię tylko z topki.

EDIT.

Zarzucę jeszcze tutaj taką ciekawostkę.image.thumb.png.da21809f5c5ff416eb37d2694650550b.pngimage.png.66cc5fb94b3db29232c710797bf43cfc.png
Sprawdziłem archiwa wszelkich for csowych, na żadnym nie widzę podań na admina. Mało, że próbujesz zgarnąć rangę na szybko, to jeszcze bezczelnie kłamiesz, że miałeś kiedyś admina - dorośnij. :)) 

Edytowane przez Gargamel
rybka,

zgodę na złożenie podania dostał ode mnie także luzik 😀

• Like 3
  • Confused 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.