Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie przyjęte]Podanie

Magik

Polecane posty

1. Nick:^ MaGiK ^
2. Wiek: Za miesiąc 18
3. Znajomość AMX (1-10): 5/10
4. Sprawny i działający mikrofon: TAK
5. Link do swojego GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for ^ MaGiK ^
6. Parę słów o sobie : Mam na imię Bartek ,mam 17 lat. Interesuje się piłka nożną 
7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem dlatego ,że na serwerze jest coraz więcej graczy i z chęcią pomógłbym ogarnąć serwer gdy była by taka potrzeba.
8. STEAM_ID: STEAM_0:1:458965775   0 00:16   13    0
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy od dnia ale myśle ze od 2 do 3 godzin dziennie.
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze gram wieczorami, a w weekendy raczej z rana.
11. Staż w Counter-Strike 1.6: Myślę że dobre 7 lat.
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem.

• Like 4
  • Haha 1
Udostępnij w innych witrynach

Jestem za okresem próbnym 🙂 

-/+ AMX ale to idzie się nauczyć szybko jak by co służę pomocą od tego jesteśmy żeby pomagać sobie 🙂 

-/+ Mikro fajnie by było jakbyś się odzywał bo to jest ważne w naszej roli

-/+ GT 

+ Steam

+ Kultura 

+ Wiek

Odkąd grasz u nas nie widziałem żebyś nie przestrzegał regulaminu. Powodzenia 😉 

• Like 1

+ wiek 
+ steam
+ mikro 
+/- gt 
+/- amx 
+/- kultura
- znajomość regulaminu 
Widziłem nie raz że lubisz polatać za pomocą gsj robiłeś i robisz to notorycznie podczas gdy nie ma admina na serwerze.
Podsumowywując jestem za okresem próbnym ze szczególnym zwróceniem uwagi na to czy gracz robi gsj. Pozdro 

• Like 2

Jestem mało przekonany do tego podania jak mam być szczery. 

Podpunkty typu składka, steam, mikro itd są plusem jednakże są to znikome plusy do całej reszty 😕 

- GT wcale nie jest dobre, wychodzi nie cała godzina dziennie. Podczas tej godziny nie przestrzegasz regulaminu ( i słyszę to od nie jednej osoby) usprawiedliwienie "staram się z tym skończyć" nie jest wcale usprawiedliwieniem. 

Kolejnym minusem jest brak komunikacji z twojej strony. Gdyby nie to że znam cię z innej sieci, na której The facto twoje zachowanie było dalekie od chociażby akceptowalnej, to nie wiedziałbym kim jesteś. 

Dodatkowo podanie bardzo mało o tobie mówi, w zasadzie nie dowiedziałem się z niego nic. Napisałeś je bardzo prosto, aż zbyt prosto. 

Z amx'em też trochę słabo.

Jesteś teraz naprawdę w porządku osobą, miałem przyjemność wymienić z tobą parę zdań w wiadomościach prywatnych więc mojej opinii absolutnie nie bierz jako atak na twoją osobę czy też robienia Ci na złość. 

Są dwie opcje, które widzę;

- Podanie jest odrzucone i na spokojnie uzupełniasz braki 

-Podanie jest pozytywne, zostajesz przyjęty na długi okres próbny gdzie osobiście będę się przyglądał twoim poczynania, gdzie naprawdę będę zwracał uwagę na twój sposób gry itd.  (gdzie jest to ryzykowne bo możesz jeszcze narobić szkód mając uprawiania admina, dlatego ta ranga jest dla osób lekko mówiąc zaufanych)

Edytowane przez Gargamel
  • Like 1

Szczerze to jestem na NIE a dlaczego bo podanie jest słabo przekonujące a do tego na serwerze widziałam cię może 3-4 razy, nie udzielasz się na mikro gdzie napisałeś w podaniu że Miro masz sprawny a jako osoba starająca się o admina powinna się udzielać i mieć (pozytywny) kontakt z graczami. Ale z drugiej strony każdy ma też prawo dostać swoją szanse więc myślę że może okres próbny był by dobrym rozwiązaniem. 

Edytowane przez wiktoria
  • Like 4

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.