Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]UB

4nd

Polecane posty

Twój nick: i'm not cheater
Nick admina banującego: Gargamel
Data/Mapa: Dokładniej daty nie pamiętam ale był to ban na bodajże dwa tygodnie, Mapa: cs_wiocha
IP/SteamID: STEAM_0:1:815758576
Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 22 godzin , 35 minut i 48 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : i ' m not cheater 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 815758576 ' 
[AMXBans] =============================================== 

Opis sytuacji: Grałem sobie na luzie, dwie osoby siedziały na specie i jedna w grze (był to afk). Skoro AFK to myślałem że czegoś takiego nie ma i można zabijać sobie wszystkie osoby które są w grze bo to nie moja wina że został w grze a nie poszedł na specta. Ale przemyślałem swoje zachowanie i skoro jest coś takiego zakazane to nie mam z tym problemu.
Edytowane przez bunti
Udostępnij w innych witrynach

Przemyślałeś swoje zachowanie ta? Przypomnij proszę co zrobiłeś w pierwszej kolejności gdy tylko dostałeś bana? W pierwszej kolejności przyszedłeś mnie zwyzywać na discordzie. Zlekceważyłeś mnie oraz sam serwer - uznałeś, że masz nas wszystkich w dupie.  Stwierdziłeś, że nie darzysz nikogo szacunkiem. Więc ty na niego też nie zasłużyłeś. Być może jak zobaczę choć odrobinę pokory z twojej strony to będzie można myśleć nad UB. Przeprosiny też by były mile widziane.
Ban został przedłużony o tydzień, ponieważ nie było widać z twojej strony żadnej skruchy. Dalsze skargi od graczy oraz twój totalny brak kultury.
Zabijanie i nabijanie topki jest tu zabronione. Byłeś w top3 i to będzie srogo karane.

Edytowane przez Gargamel

• bunti zmienił(a) tytuł na UB
  • bunti odblokował(a) ten Temat

Owszem, przemyślałem swoje zachowanie. Zacznijmy od tego że przez te kille nie wbiłem żadnej topki byłem na tej samej pozycji co przed. Nie wiedziałem, że nie można tak robić. Tak, należą się - z mojej strony szczere przeprosiny dla wszystkich. Nie powtórzy się ta sytuacja, mogę wam to zapewnić.

Do końca bana zostały Ci niecałe trzy dni. Odsiedziałeś już całkiem sporo, a za swoje zachowanie przeprosiłeś. Dlatego jestem w stanie zdjąć Ci dzisiaj tego bana z nadzieją, że faktycznie dotrzymasz słowa i już więcej się to nie powtórzy. 

• Like 2

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.