Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zbanowany]Niesprawiedlowsci ciąg dalszy

veegazk4t

Polecane posty

Twój nick:veegazk4t
Nick admina banującego:Prezes Rafał
Data/Mapa:Jakiś inny dd2
IP/SteamID:STEAM_0:1:195118963
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl
[AMXBans] Powod: 'Zakaz Stref/SGS/GS!'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 dni'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:195118963'
[AMXBans] Twoje IP: '149.102.244.18'
Opis sytuacji:Z przyzwyczajenia zrobiłem dwa sgsy, za co dostałem ostrzeżenie w postaci kicka, od tamtej pory nie używałem ani sgsow ani gsow, zeby byc fer w stosunku do reszty i waszego regulaminu, ale jednak dostalem bana na 3 dni mimo poruszania się tymi samymi klawiszami co reszta, bez sgsów/gsow.
// Jeszcze dodam, ze kazdy jest czlowiekiem i zdarzy mu sie zapomniec, nie grywam u was tyle co wczesniej, a gram tam gdzie moge robic sgsy/gsy, wiec te 2-3 sgsy byly czysto z przyzwyczajenia. Prosze o wyrozumialosc w tej kwestii.

/ Jeśli wymienisz mi czasówkę z ponownym probowaniem sgsow/gsow to zwroce honor i przyjme bana na klate.

// @
   ISDR_Patryk
 Nigdy nie zrobiłeś czegoś nieumyślnie/przypadkiem? Nigdy nie złamałes "prawa" choć nie chciałeś? Dałeś mi kicka za to co zrobiłem czyli postanowiłeś dać mi szansę, po czym zbanowałeś mnie gdzie nie robiłem już nic poza regulaminem, sam powinieneś zauważyć moją refleksję.
Edytowane przez veegazk4t
Sadysta, (edytowane)

prowokacja nie jest na miejscu, wymieniony "koń rafał" nie jest u nas administratorem tylko "Prezes Rafał". Miej to na uwadze i staraj się rozróżniać niż ubliżać.  

Edytowane przez Sadysta
  • Thanks 2
  • Haha 2
Udostępnij w innych witrynach

Z tego co wiem byłem przy tym to wszedłeś na serwer, zacząłeś robić strefy po czym administrator zwrócił ci uwagę "kickiem" a następnie wróciłeś ponawiając próbę stref i sgs'ów. Miałeś tygodniowego bana nic to nie pomogło jak widać więc dostałeś na 3 dni tzw taryfę ulgową bo następnym razem będzie to skutkowało dłuższym banem. Między innymi działasz w taki sposób na szkodę serwera, ludzie uciekają bo nadużywasz swoich umiejętności, którzy nie potrafią lub chcą normalnie pograć. Moim zdaniem ban jest słuszny.

Z poważaniem, Sadysta.

Szanowny Graczu. Jako administratorzy mamy obowiązek przestrzegania regulaminu i zasad w nim zawartych, i odwrotnie (gracz musi również ich przestrzegać)

Zgodnie z tym co mówi punkt 15. Regulaminu serwera ("Zasady podczas rozgrywki") cytując  "15. Zakaz wykonywania GSJ, DD, GS oraz SGS oraz innych wszelakich technik nadmiernego rozpędzania się. - Ban na tydzień/Ban permanentny"

W opisie sytuacji napisałeś że wykonałeś "z przyzwyczajenia" dwa SGSy. Więc automatycznie się przyznałeś do złamania zasad. Regulamin nie mówi nic o możliwości wykonowania "z przyzwyczajenia" SGSów i zbyt nadmiernego rozpędzania się.  

Otrzymałeś bana na 3 dni, i tak zostałeś potraktowany łagodnie. 

Dodatkowo dodam że adminem banującym nie był żaden "Koń Rafał" nie znam takiego admina. Domyślam się że w arogancki sposób określiłeś admina @  Prezes Rafał  . Co również jest nie na miejscu i może to zostać potraktowane jako znieważenie członka administracji serwera.  (w moim uznaniu, rzecz jasna).

Edit #1 (05.03.2024 22:52) :

W związku z tym że gracz dodał do swojej wypowiedzi jedną kwestię cytując poniżej:

/ @
   ISDR_Patryk
 Nigdy nie zrobiłeś czegoś nieumyślnie/przypadkiem? Nigdy nie złamałes "prawa" choć nie chciałeś? Dałeś mi kicka za to co zrobiłem czyli postanowiłeś dać mi szansę, po czym zbanowałeś mnie gdzie nie robiłem już nic poza regulaminem, sam powinieneś zauważyć moją refleksję.

Pragnę poinformować że nie jest to twoje pierwsze takie zachowanie, już byłeś karany za to. Dlatego uważam że "twoja refleksja" nic nie wniesie. Tyle razy o to prosiłeś, a dalej robisz to samo.

I to tyle ode mnie

Resztę sporu rostrzygnie osoba do tego wyznaczona. 

Pozdrawiam

ISDR_Patryk
Członek Administracji Serwera
Paintball+4FUN podlegającego pod sieć serwerów Cs-Akwarium.pl

Edytowane przez ISDR_Patryk
  • Like 2

Witam, przejrzałem demo z mapy Nust2 (05.03.2024r 22:00) i dochodzę do następujących wniosków. 
Ban jest całkowicie słuszny, do tego za krótki.
Przez całe demko łamiesz 15 punkt naszego regulaminu. 
"15. Zakaz wykonywania GSJ, DD, GS oraz SGS oraz innych wszelakich technik nadmiernego rozpędzania się. - Ban na tydzień/Ban permanentny" - Słowa klucz zostały zaznaczone na żółto. 
Pomijam fakt wykonania GS'ów przez Twoje "przyzwyczajenie". Dostałeś wcześniej bana na tydzień, wiesz dobrze, że psujesz innym Fun z gry swoimi strefami, wiesz dobrze jak szybko latasz i jak dużą daje Ci to przewagę. Administratorzy Cię proszą, upominają, a mimo to dalej to robisz, mało tego - po całej akcji piszesz bezczelne odwołanie nie zachowując za grosz szacunku.
Wracając do demka i taryfikatora. Jak już wspomniałem wcześniej przez całe demo latasz i rozpedzasz się do zawrotnych prędkości, na voice chacie słychać bulwersacje graczy. Admin w tym wypadku zachował się łaskawie i dał Ci bana tylko na 3 dni. (taryfikator mówi i o minimalnej każe tygodnia.) Jednak dam CI lekcję pokory i przedłużam bana do Tygodnia. 
Jesteśmy bardzo restrykcyjni do tego punktu z regulaminu. Dbamy by gracze czerpali zabawę z gry, nie dając innym kluczowej przewagi,
chcemy być wobec graczy fair.

Mam nadzieję, że zrozumiesz naszą decyzję i coś się z niej nauczysz. Następny ban będzie permanentny.

Pozdrawiamy.
Zespół UBTeam.

• Like 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.