Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Skarga Patryk + Anonim z wyzszej administracji

veegazk4t

Polecane posty

Nick gracza/admina: @
   ISDR_Patryk
  + Ktoś z wyższej administracji
Data zdarzenia: Wtorek + Dzień wczorajszy
Opis sytuacji:Pierw zacznę od Pana Wyższą rangą. Wczoraj postanowiłem odwołać się od werdyktu mojego bana. Rozpisałem się, wymieniłem swoje kontrargumenty i zostałem w skrócie wydymany. Mój post w ciągu dwóch minut od dodania został usunięty, a moje IP zbanowane na forum. Nie wspomnę już o banie na ip na serwerze PB, gdzie żadnego oficjalnego perma nie dostałem. Więc, chyba coś tu nie gra. Myślałem, że mimo wszystkich moich banów i kontrowersji będę traktowany równo, a jednak się pomyliłem. @
   rybka
Za pewne jako jedyna dowiesz się kto z administracji niszczy wasze dobre imie samowolką.
Tak wiem, dostałem bana co oznacza, ze nie mialem zadnej blokady na ip tutaj jak i na serwerze. Miałem, ale wszystko da się obejść i tak oto jestem.

Teraz pora na Patryka. Skargi miało nie być, gdyż wspomniałem o tobie w odwołaniu, a że moje odwołanie zostało usuniete blyskawicznie, pisze skarge na Ciebie i Pana, ktorego tozsamosci jeszcze nie znam.
Zacznę od tego, ze jestes hipokryta. Cytujesz mi pp. regulaminu, a na tej samej mapie mnie wyzywasz? Zaznaczam JESTES ADMINEM, a od czego jest admin? Od dawania przykładu, więc na przyszłość proszę nie zgrywaj takiego Szeryfa.

Szanowny adminie. Jako gracz mam obowiązek przestrzegania regulaminu i zasad w nim zawartych i odwrotnie(admin również musi ich przestrzegac)

6. Admin ma obowiązek znajomości wszystkich regulaminów i respektowania ich.
3. Zakazuje się obrażania, prowokowania oraz grożenia graczom i adminom. - Ban 3h/Ban na dzień/Ban na tydzień.

Demo/ss: https://megawrzuta.pl/download/2aa784af8031e336dced18d2e9e068b5.html

Bodajże od 17:40-18:10 padają wyzwiska w moją stronę. 

Nie ma tych wyzwisk dużo, ale nie zmienia to faktu, że powinieneś być wzorem do naśladowania. Pamiętaj, dzieci w csie 1.6 jest pełno. Tak jak wspomniałem, wyzwisk nie ma dużo(nie zmienia to faktu, ze sa)ale jest to prowonywalne do mojego bana, dostalem ostrzezenie za mala ilosc sgsow/gsow. Przestalem to robic, a jednak wasz brak doświadczenia w oglądaniu demek spowodował bana na 7 dni. Przykro mi, ze nie potraficie odroznic spacji i double jumpa od sgsa/gsa.

//Niestety, regulamin to regulamin, ja poczulem konswekwencje i uwazam, ze tez powinienes 

@
   Gargamel
 Widzę, że nie doczytałem fragmentu o innych metodach rozpędzania, tak więc ban słuszny. Zwracam honor. Jednakże skarga na obydwóch Panów dotyczy czegoś innego.
@
   Gargamel
 Swego czasu ta sieć była kilkukrotnie większa od tej i pelnilem te funkcje bez zarzutow, wiec nie nazywaj mnie "PseudoBlem"

Edytowane przez veegazk4t
  • Like 1
  • Confused 3
Udostępnij w innych witrynach

Szanowny Graczu

Nie zaprzeczyłem że ciebie wyzywałem. Co nie zmienia faktu że ja ewentualnie złamałem raz regulamin bo święty nikt nie jest, a ty robisz to notorycznie i irytujesz graczy za każdym razem kiedy wejdziesz na serwer.  Resztę sporu zostawiam do decyzji osób wyższych. 

EDIT: Dodatkowo przyznałeś się do obejścia bana na forum/serwerze a to już jest karalne i powinny z tego również zostać wyciągniete większe konsekwencje.

Pozdrawiam Serdecznie
Miłego wieczoru.

ISDR_Patryk
Członek Administracji Serwera PB+ 4FUN
Należącego do sieci serwerów Cs-Akwarium.pl

Edytowane przez ISDR_Patryk
  • Like 1
  • Thanks 1

Więc tak, jeśli chodzi o sytuację z odwołania to wydaję mi się, że zostało słusznie odrzucone po czym kolejny raz piszesz kolejne odwołanie skoro wcześniej zostało ono odrzucone w takim razie bezsensu piszesz po raz kolejny to samo. Fakt, było ono w jakimś stopniu zróżnicowane od swojego poprzednika aczkolwiek to jednak odwołanie, które zostało ODRZUCONE. Stwierdziłem, że jest to niepotrzebny spam z twojej strony, decyzja zapadła.

Z poważaniem, Sadysta.

• Like 1
  • Thanks 1

Godzinę temu, veegazk4t napisał:
N Przestalem to robic, a jednak wasz brak doświadczenia w oglądaniu demek spowodował bana na 7 dni. Przykro mi, ze nie potraficie odroznic spacji i double jumpa od sgsa/gsa.

Osobiście sprawdziłem demko, sprawdzałem setki podobnych. Kim ty jesteś, żeby mi mówić, że nie mam doświadczenia? W regulaminie jest napisane, że nie można się rozpędzać w każdy sposób. Nie ważne czy przez sgsy czy strefy. Wiem, że je robisz i używasz do tego djumpa, mimo to rozpędzasz się niezwykle szybko. Dlatego dostałeś bana - nie przez sgsy, PRZEZ ROZPĘDZANIE SIĘ. Jako pseudo UBTeam na innej sieci powinieneś to rozumieć i przede wszystkim przestrzegac regulaminu innych sieci. Ban był słuszny, sam bunti to potwierdził.

Edit:  Tak wiem, skarga jest do czegoś innego, jednakże przywołałeś fragment z odwołania i poprawności sprawdzania demek, tak więc musiałem się w tej sprawie wypowiedzieć.  

Edytowane przez Gargamel
  • Like 1
  • Thanks 1

• Właściciel

Skarga tyczy się wyłącznie zachowania dwóch moich adminów więc tylko do niej się odniosę. Wszelkie skargi związane z rozgrywka proszę kierować do @ bunti lub @ V3rt1

Rozpoczynając od zdjęcia Twojego odwołania chwilę po publikacji, zauważyliśmy to od razu i od razu wyciągnęliśmy konsekwencje z tego zachowania. Prawdą jest, że w regulaminie nie jest określony limit na odwołania. Twoj temat nie powinien zostać usunięty, mógł być co najwyżej zamknięty. Za zachowanie tego admina przepraszam i zapewniam, że takie zachowanie nie będzie już miało miejsca. Tutaj również kieruje to do moderatorów i rang wyżej NIE USUWAMY TEMATOW. Jeśli uważacie, że temat jest wyczerpany informujecie o tym autora i zamykacie temat.

Co do zachowania @ ISDR_Patryk  również zostały wyciągnięte konsekwencje w ten sam dzień kiedy dostałam informację o tym w jaki sposób wypowiedział się w Twoja stronę. Nie ma mojego przyzwolenia na to, aby admin wyzywał graczy. Pamiętajmy, że w przypadku gdy gracz obrazi admina lub w inny sposób będzie go prowokował to admin posiada stosowne narzędzia aby ukarać delikwenta bez konieczności zwyzywania go. 

Co do Twojej wypowiedzi masz w zupełności rację. Admin powinien swiecic przykładem i to też staram się przekazać moim adminom i na tym mi zależy.

Pomimo konfliktów, które w tak szerokim gronie zawsze będą się pojawiały bardzo proszę obie strony o zachowanie kultury wypowiedzi, pole do dyskusji, skarg i zażaleń zawsze wam pozostawiam. Mam nadzieję, że sytuacja więcej się nie powtórzy. 

Pozdrawiam 🙂

• Like 4

Jeszcze chciałbym dodać od siebie jedno słowo, przepraszam za usunięty post, jednak mogłem to przemyśleć i zamknąć a wcześniej poinformować autora o jego zamknięciu. Zdecydowanie postąpiłem zbyt pochopnie do czego się przyznaję, zbyt impulsywnie zareagowałem.

Z poważaniem, Sadysta.

• Like 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.