Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie przyjęte]Podanie

DamCiCiastko

Polecane posty

1. Nick: DamCiCiastko
2. Wiek: 21
3. Znajomość AMX (1-10):  8
4. Sprawny i działający mikrofon: Tak
5. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DamCiCiastko/137.74.7.253:27015/
6. Parę słów o sobie : W sumie to nie wiem większość mnie zna , a dla tych co mnie nie znają to: jestem miły pomocny przyjazny 
7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Z tego co wiem dużo adminów jest na urlopie i mało co jest adminów i chciałbym pomóc 
8. STEAM_ID: STEAM_0:0:464656443 
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-5 h
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie jak ktoś gra to wejdę ale zazwyczaj to 14-00
11. Staż w Counter-Strike 1.6: 16 lat
12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) Tak 

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Jestem Za Okresem Próbnym każdy zasługuje na drugą szansę 🙂 

+ Wiek

+ AMX

+ Steam

+ Składka

+/- GT wiadomo idzie zawsze nadrobić 

+/- Kultura. Jest poprawa widoczna z mojej perspektywy

Życzę Powodzenia 😉 

• Like 2

Jestem na tak 

Każdy zasługuje na szansę. 

Dobra znajomość AMX, mikrofon sprawny też na plus. Może kiedyś miał adminową przeszłość na - ale myślę że każdy zasługuje na tą szansę i jeśli  dostanie tą szansę to mam nadzieję że pokaże tą swoją dobrą stronę bo na pewno taką ma oczywiście pod okiem jednego z teraźniejszych adminów. Myślę że okres próbny był by dobrym rozwiązaniem.

Edytowane przez wiktoria
Rozwinięcie wypowiedzi
rybka,

Dlaczego tak? rozwiń wypowiedź.

• Like 2

5 godzin temu, koreteh napisał:

ja jestem na nie 

Dlaczego jestem na nie bo nie nie narzęduje na być być bo nie szanuję innych ludzi Po pierwsze on on po pierwsze wie No a nie da się dogadać Nie ma a rządzi jak może zabrania wszystko poznacie Jak widzimy znajomy jemu jemu i ja bym jemu nie dawał dzisiaj dzisiaj jechał osobę wszystko na forum i nie powinna dostawać na a po drugie No ludzie mu nie ufają żeby być a ja nie jestem też taki ale no ja bym ja mówię no no to moje jest moje słowo No a ona po prostu nie nadaje się on będzie każdego i jechał jak może przeklinał i wszystkiego i O nawet nie poznał taką osobę taką koleżanką się poznawać po zabrania wszystkiego No i mówią On nie powinny być ani innym nie powinien ktoś inny powinien być Trzeba będzie kozaczył zaraz będzie banował dotykać moje zdanie może być tym A mnie ale mnie tak mnie to nie obchodzi Ja tylko mówię sojusz zdanie sobie Opowiedz no on no nie powinny być aminem i tyle no mamy inne osoby No chyba jak chcecie ale ja ja się nie Ja się nie zgadzam A powiedziałam sobie No nie chcę żeby on była mina byłoby i ja się zaczyna pyskuje pakuje każdego ale ja sobie opowieść Powiedziałem już dziękuję i tyle temacie

• Like 2
  • Haha 1

Znam Cię Ciasteczko od lat, kiedyś twoja kultura osobista była lekko mówiąc dnem😅 (Nie chcę Cię urazić czy coś)

Często wpadłeś w bezsensowne kłótnie z graczami, wyzywałeś ich i bardzo impulsywnie wklejałeś nie słuszne bany. Jednakże, słyszałem że się zmieniłeś, nie wiem o tym osobiście ale jeśli reszta to potwierdza to w tej kwestii nie widzę żadnych przeciwwskazań. 

Doświadczenie w twoim przypadku jest dość sporym atutem. Podliczam pod to twój staż.

+ Wymagania minimalne takie jak steam/składa itp.

Podejrzewam że żadna kwestia AMXa nie jest dla Ciebie wyzwaniem.

Faktycznie pomocna i energiczna osobowość. 

A więc należy przejść do minusów.

Stosunkowo spora przerwa. Twoje GT wygląda dość dziwnie. Wygląda mi to jakbyś siedział na spekcie by zdobywać czas. 

Twoja adminowa przeszłość.

Na ten moment jestem bardziej za odrzuceniem podania, bądź też za dość długim okresem próbnym. Nie ukrywam że chciałbym zobaczyć tą zmianę zachowania. Jeśli faktycznie jest tak jak mówią wtedy bardzo chętnie stanę za tobą.

Mimo to trzymam za Ciebie kciuki.💪🏼

Screenshot_20240309-005505.png

• Like 2

Oj ciasteczko, nie mam pojęcia jak na to zareagować. Już nieraz miałeś admina, wyglądało to słabo, łagodnie ujmując. Jesteś po przynajmniej dwóch degradach. Najgorsze jest to, że Ty już z góry nie chciałeś być dla ludzi. Po prostu pragnąłeś władzy. Chciałbym wierzyć w to, że się zmieniłeś, ale jakoś ciężko mi dopuścić taką myśl, bo wydaje się to nierealne. W poprzednich przypadkach też pokazywałeś przez kilka dni na tsie czy na serwerze swoją dobrą stronę, tylko po to, żeby już otrzymać tego admina, a wiemy jak to się kończyło. Gdybym to ja miał w jakikolwiek sposób dać Ci kolejną szansę, to jedynie pod warunkiem, że już nie masz miejsca na błędy. Musiałbyś pokazać swoją najlepszą (może gdzieś ukrytą) wersję siebie i podejść do tego na poważnie. Ale mimo to nie jestem przekonany czy byłby to odpowiedni ruch. Nie będę za żadnym okresem próbnym. Mimo wszystko, nie będąc właściwie ani trochę pewny swojej decyzji, będę za daniem Ci kolejnej szansy, ale w przypadku, gdy znowu coś odwalisz, natychmiastowo tracisz możliwość dalszego pełnienia tej funkcji. 

• Like 4

W dniu 8.03.2024 o 16:55, Bociara napisał:

Jestem na TAK 

Przyda się dodatkowy admin na serwerze

+ Doświadczenie

+ Mikrofon

+ Aktywność

+ Wiek

Nie trafiłam jeszcze na sytuację, w której Ciastek zachowałby się w sposób niekulturalny do innych graczy na serwerze.

Myślę, że warto dać szansę a żeby nie było obaw czy niedomówień to rozsądne będą takie warunki, o których wspomniał bunti. 

"Gdybym to ja miał w jakikolwiek sposób dać Ci kolejną szansę, to jedynie pod warunkiem, że już nie masz miejsca na błędy."

Sadysta,

poprzedni komentarz usuwam

• Like 1

• Właściciel

Maciuś, ze względu na opinie ludzi powyżej dam Ci szanse. 

To jest ostatnia szansa jaka dostajesz, jeśli teraz będzie na Ciebie jakaś uzasadniona skarga to bardzo Cie proszę abyś więcej już nigdy nie składał podań u nas i oczywscie od razu lota.

Dostajesz miesiąc okresu próbnego, zobaczymy jak się spiszesz. 

Zgłoś się do Vertiego.

• Like 5

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.