Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]Ub x1000000

veegazk4t

Polecane posty

Twój nick:veegazk4t
Nick admina banującego:gargamel
Data/Mapa:d2002
IP/SteamID:
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] Pozostalo ci 2 tygodni , 6 dni , 23 godzin , 55 minut i 48 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : veegazk4t 
[AMXBans] Powod : ' Dalej łamiesz punkt 15. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 195118963 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 78.28.39.141 ' 
Opis sytuacji:Już całkowicie tego regulaminu nie rozumiem, nie uzywalem sgsow, gsow, strefy robilem najwolniej jak sie da(Chyba, ze naprawde mam chodzic tylko wsad i spacja). Predkosc, ktora wykrecalem zrobi nawet swiezak. Sprzedam ziomka pisząć to ale zgodził się. Gracz o nicku chujoza po moim banie napisał mi ze robil gsy/sgsy, a jednak bana dostałem tylko ja. Jednak nie traktujecie wszystkich równo.
Pseudo BL nie zna się na gierce, więc poczekam na jedyną osobę z pojęciem o tej grze. @
   bunti
Wierzę, że się uwiniesz w 3 tygodnie. 
  • Like 1
  • Haha 2
  • Sad 1
Udostępnij w innych witrynach

Otóż jak zwykle jesteś najbardziej poszkodowany i oczywiście nie zostałeś potraktowany sprawiedliwie. :23478933_644097331167232020(Copy):
image.png.d60fabb813f20f82d6f830bdec718238.png
- Warto sobie obejrzeć demka wyżej. Na nich się dzieje zaistniała akcja. (Głownie dd2002)

Przechodząc do sedna. Wiesz dobrze, że nie możesz się rozpędzać, dostawałeś za to bany a mimo to dalej to robisz. Wykonywałeś sgsy, które Ci mogę nawet rozpisać. Każdy świeżak może wykonywać twoje strefy? Oczywiście, że nie. Wykonywanie normalnych stref nie rozpędzi gracza do takiej prędkości. 
Bana dostałeś za łamanie punktu 15. (No kto by się spodziewał) - Zakaz wykonywania GSJ, DD, GS oraz SGS oraz innych wszelakich technik nadmiernego rozpędzania się.
Długość bana jest adekwatna do twojej historii. Być może tym razem się czegoś nauczysz. (Czytaj NIE ROZPĘDZAJ SIĘ, JESLI TO DLA CIEBIE TAKIE TRUDNE TO CHODŹ PO ZIEMI) 
Musisz zrozumieć, że przez twoje zachowanie ludzie wychodzą z serwera, nie czują Funu z gry gdy umierają po raz 20 od gościa, który rozpędza się do niewiarygodnych prędkości. 

Uważasz, że twój kolega też wykonywał sgsy a bana nie dostał? Sprawdzę bardzo chętnie demko. Nie mogę się rozdwoić, na tej mapie sprawdzałem w głównej mierze Ciebie. 

Dodatkowo prowokujesz mnie na czacie wraz z twoim kolegą. "Uważaj tu nie wolno się rozpędzać, można tylko chodzić" "czuje się obserwowany" "zakładasz kult?" - Serio? Jesteś na tyle dziecinny, że sprawdzasz czyjąś cierpliwość? Jak dzieciak wkładający patyk w mrowisko. I "pseudo BL" Wie, że za takie strefy powinieneś dostać bana 🙂 Panie pseudo UBTeam, który najwyraźniej nie potrafi docenić i przestrzegać regulaminów innych sieci. 

Dobrze, zostanę strażnikiem akwarium i będę siedzieć na spect cały czas i obserwować czy ktoś zrobił strefę lub się rozpędził skoro aż tak się tego upieracie. Zobaczymy czy wtedy tak chętnie będziesz sprawdzać innych. Dodajcie blokadę prędkości i macie po problemie. Dziwi mnie, że jeszcze na to nie wpadliście patrząc jaki rygor tu panuje jeśli chodzi o ten pp. w regulaminie.

Gargamel,

Moją rolą na tej sieci jest sprawdzanie graczy, więc tak, bardzo chętnie będę sprawdzał innych.

• Like 1

Przejrzałem demko z mapy de_dust2002. Nie doszło do sytuacji, w których byś się nadmiernie rozpędzał. Chyba dwukrotnie doszło do GSJ'ów, jednak były to sytuacje, które trwały ułamek sekundy i nie doprowadziły do rozpędzenia się. Były to na pewno nieistotne sytuacje, nie ingerujące w grę. Jednak mimo to chcę, żebyś i nad tym potrafił panować. Tym razem zostaniesz odbanowany. 

• Thanks 2

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.