Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie przyjęte]Podanie ~ Haardocore.

Haardocore

Polecane posty

1. Nick:  ~ Haardocore.
2. Wiek :26
3. Znajomość AMX (1-10): 9/10
4. Sprawny i działający mikrofon :tak
5. Link do swojego GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/~ Haardocore./137.74.7.253:27015/ -Mało ale nie będę siedział i nabijał na pustym serwerze 😉 
6. Parę słów o sobie :No więc dawidek jestem , zawsze uśmiechnięty ,pomocny dla drugie człowieka ,a dominującą cecha 
to szczerość. Tatuś 3 letniej pięknej córeczki(oczywiście piękna za mną).Moja przygoda zaczęła się ponad 10 lat temu aż dostałem
szanse być opiekunem serwera oczywiście z tej szansy bardzo dobrze skorzystałem i miałem parę lat tą funkcję admina/opiekuna serwera. Robiłem dużo 
konkursów i zabaw więc myślę  ,że graczom się podobało. Administracja/gracze podjęła decyzje dodawania moda i powoli serwer padał.
 W ostatnim czasie również na innej sieci miałem opiekuna PB ale nie miałem tyle pieniędzy 
żeby inwestować w reklamy a wiadomo ,że serwer 4 mies to reklama jest  podstawa-W tym okresie miałem ziomeczka który był tak ogarnięty ,że  dużo robił sam.
Ale serwerek nie wypalił .Spokojnie potrafię rozpoznać człowieka który łamie regulamin i odpowiednio zareagować. 

7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Dlatego ,że bardzo spodobał mi się serwer przypomina mi moja stara gwardie PB.
Więc z chęcią pomogę administracji w pilnowaniu porządku oraz w rozwoju serwera. 

8. STEAM_ID: STEAM_0:0:702577506 
9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myslę ,że około 2/3 godzinki dziennie 
10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):aktualnie jeszcze mam dwa miesiace wolnego więc 10-16 w tych godzinach , wieczorem 19-23 Wiadmo
 ,że godziny ranne jest mało graczy więc nie ma szans pograć ale kwestia po tych dwóch miesiącach to wieczorami bardziej.
11. Staż w Counter-Strike 1.6: 15 lat około 
12. Czy posiadałeś już admina? Taak 

WYMAGANIA: 
1. Skończone 16 lat.  tak
2. Posiadanie STEAM z CS 1.6. tak
3. Sprawny mikrofon. tak
4. Minimum 25h przegranych na serwerze. tak
5. Składka 10 zł w której jest już VIP.  tak
6. Zachowanie kultury na serwerze.  tak 
7. Znajomość i przestrzeganie wszystkich regulaminów sieci i serwerów.  tak
* dodatkowym plusem jest aktywność na forum. Mam i dodatkowy + tak 

• Like 3
Udostępnij w innych witrynach

Wszystkie wymagania spełnione, spore doświadczenie. Wydaję się, że nie ma o czym dyskutować. A jednak przy ocenie kandydata na admina zawsze najistotniejsze są dla mnie moje własne obserwacje dot. zachowania, podejścia do drugiego gracza, charakteru itp. Więc mimo to, że podanie wygląda tak "kolorowo", nie jestem przekonany co do słuszności Twojej kandydatury. Nie wiem czy akurat u nas byś się nadawał na to stanowisko. Należy pamiętać, że sieć sieci nierówna. Adminów mamy już sporo, jednakże sporym plusem u Ciebie, który może nam wmówić, że przydałby się kolejny,  jest możliwość gry w godzinach porannych. Myślę, że można dać Ci szansę na okres próbny.

• Like 2

Nie że cię nie lubie czy coś ale jestem na nie  niby masz tych + ale to nie zmienia mojego zdania 

- Mmay sporo adminów 
- Trochę  nadużywasz mikrofonu bo nie którym moze to przeszkadzać

Edytowane przez DamCiCiastko
  • Haha 2

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.