Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Zgłaszam Kaziu

koreteh

Polecane posty

Cześć Chciałem zgłosić jego bo o tej godzinie 12:49 on mi grozi i i mówi że mnie zbanuje zgłosi mnie bo powiedział że kampie i i nie umie grać nie ja go zgłaszam po to żeby no zbanować go na mapie De dust2 long i powiedziałam że się ma odczepić się ode mnie bo za bo napisałem że że zostanie banana na kampenię i na mikro na gadanie uśmiecha śmieje się ze mnie No to mówię zgłaszam go całkiem nie zgłaszam go proszę odpowiedzi na dole No komentarze

Udostępnij w innych witrynach

• bunti zablokował(a) ten Temat

Jeszcze chciałbym dodać jedną rzecz od siebie, mianowicie doszły mnie słuchy, że kaziu straszył banem jeszcze jednego gracza. Nie znam całej tezy tego aczkolwiek opowiedział mi to jeden z graczy i raczej powinny zostać wyciągnięte z tego jakiekolwiek konsekwencje, bo nie jest to pierwszy raz.

bunti, (edytowane)

Nie wyciągamy konsekwencji z samych oskarżeń, niepopartych żadnymi dowodami. Tym bardziej, że sam do końca całej tej sytuacji nie znasz. Jedyne co możemy zrobić, to zwrócić mu uwagę przy najbliższej naszej wizycie na serwerze, do czego z resztą dojdzie. 

Edytowane przez bunti
  • Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.