Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]UB

Kozak

Polecane posty

Twój nick: RUSKIII WzM ' 24 
Nick admina banującego: z tego co gracz wiktoria mówiła to bunti nygus
Data/Mapa: chwiele temu na dd2_long
IP/SteamID: STEAM_0 : 1 : 639634541
Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 23 godzin , 50 minut i 37 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : RUSKIII WzM ' 24 
[AMXBans] Powod : ' TXT ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 639634541 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Dodam tylko że ban za txt jest troszeczke za długi  2. Zakaz wchodzenia na txt. - Kick/Ban na 3 h
Opis sytuacji: No to tak wbiłem porać troche w te kulki bo dawno mnie tu nie było, oczywiście dwie pierwsze akcje i juz oren sie spłakał ze na wh gram ale tu nie o tym temat. 
Po zmianie mapy na dd2_long spocilem sie troche i nikt nie chciał ze mną grać.
Korzystając z chwili wonego czasu bo wszyscy gracz siedzieli na spec posprawdzalem sobie troche blokady txt i znalazłem pare miejsc gdzie da sie bez problmemu wejsc na txt. 
Oczywiście nie wchodziłem tam podczas gry.Jeśli kogoś z obecnych na serwerze uraziłem w jaki kolwiek sposób chciałbym przeprosić i następnym razem prosze aby gracz pod nickiem _Mlody_White_ 
nie obrazal mnie za kazdym razem gdy go zabije. Dziękuje i proszę o UB:)  
Udostępnij w innych witrynach

Kary podane w taryfikatorze są jedynie propozycją dla admina. Koniec końców to on podejmuje według własnych uznań decyzję co do długości bana. To nie był Twój pierwszy taki występek. Dostałeś już kiedyś bana za TXT na 5 minut. Stąd też zdecydowałem się wydłużyć aktualnego na tyle, aby może coś Cię nauczył, skoro ostatni jednak nie poskutkował. 

Niemniej po opisie przez Ciebie sytuacji, jeśli faktycznie wchodziłeś jak nikt aktualnie nie grał, jestem w stanie dzisiaj na to zerknąć i przeanalizować. Nie ma tu mowy o UB, ponieważ jedyną sytuacją, gdzie można ewentualnie poszukać możliwych wejść na tekstury, jest sytuacja w której serwer jest kompletnie pusty, bez ani jednego gracza nawet na spect. W innym wypadku, po pierwsze - dajesz zły przykład graczom, łamiąc regulamin na ich oczach, po drugie - w przypadku znalezienia takowych miejsc, wystawiasz je graczom na tacy. Dzięki czemu mimo, że DD2 long jest i tak już znacznie poblokowany, inni mogą to zauważyć i wykorzystywać w przyszłości. 

Tak jak już wspomniałem, obejrzę dzisiaj całą sytuację, łącznie z reakcjami innych graczy (potencjalnym obrażaniem) i zobaczymy co z tego wyjdzie. UB na pewno nie będzie, ale istnieje możliwość skrócenia czasu bana. 

• Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.