Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Dzień mamy 26 maj

DaRiA

Polecane posty

• Moderator

Dziś 26 maja, czyli Dzień mamy.

W tym dniu Wszystkim obecnym i przyszłym mamom składamy serdeczne życzenia!

Nie zapomnijcie też złożyć życzeń swoim!

539420321_pobrane(1).jpeg.09a6c200a3f83b52a1e66b628c7c7795.jpeg

Wiedzieliście, że tylko w Polsce to Święto obchodzone jest 26 maja? 

W Norwegii to Święto obchodzi się w 2 niedzielę lutego. W Irlandii i Wielkiej Brytanii w 4 niedzielę Wielkiego Postu. W Słowenii 21 marca. W Litwie, Rumunii, Hiszpanii, Portugali i na Węgrzech jest to 1 maja. Zaś większość krajów europejskich obchodzi to Święto w 2 niedzielę maja. 

Dzień Matki 2022 w Polsce i na świcie. Kiedy obchodzimy to święto? Jaka  jest jego historia? 24.05.22 | Dziennik Polski

„Mama to miękkie ręce, Mama to melodyjny głos, to chuchanie na uderzone miejsce. Mama to samo dobro i sama przyjemność, coś, co dobrze jest mieć w każdej chwili życia koło siebie, dookoła siebie, gdzieś na horyzoncie. A jednak równocześnie Mama to szereg praw, niezłomnych »pójściów spać«, okropnych »proszę to włożyć«, Mama to szorowanie ostrym ręcznikiem, to godziny odmierzone, żywot przyjemny, życzliwy, słoneczny, ale bez niespodzianek i zanadto świątobliwy”.
– Melchior Wańkowicz

Nie musisz być taką idealną matką. Bądź nieperfekcyjną mamą. | osesek.pl

A jak to jest z Wami, kiedy składacie mamom życzenia? 

Kupujecie mamom coś od Święta czy pamiętacie o nich też bez okazji?

Edytowane przez DaRiA
  • Like 2
Udostępnij w innych witrynach

Ja również pamiętam o mamuśce, wszystkie mamy to cudowne kobiety. Ja o mojej również pamiętam nie tylko w ten dzień, czasem lubię jej bez powodu kupić kwiatki czy czekoladki i wtedy pojawia się pytanie od niej "co chce" bądź "co zrobiłaś" a ja wtedy mówię, że ją kocham i nie muszę mieć powodu żeby kupić jej kwiaty. ? 

• Like 2
Udostępnij w innych witrynach

• DaRiA zablokował(a) i odpiął/ęła ten Temat
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.