Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]skarga

Kozak

Polecane posty

Nick gracza/admina:
# 2 "<<<miXXXer>>>" 1049 STEAM_1:0:429239592  
# 3 "<<<DANIO>>>" 1050 STEAM_1:0:1616636333 
# 4 "<<<WIKA>>>" 1052 STEAM_1:0:104482487  
# 5 "Koreteh" 1053 STEAM_1:0:2091922269 
Data zdarzenia: Dziś (06.01.2025) Pomiedzy 15, a 16
Opis sytuacji: No to najpierw się powyzywali, a potem 1 poszedł na specta płakac że sie znowu pale(pomijając że nie jednokrotnie mnie banował) XD, natomiast reszta utrudniała gre tzw ,,sojusz'' 
Nie jest to 1 raz gdy tak robią wszyscy z ww. dlatego pisze skargę bo nie mogę sobie normalnie pograć
Dowody (ss'y, demko itp.): Mój pov - megawrzuta.pl/k3n4wtwv

Edit: W tym przypadku jak dobrze pamiętam to wszystko działo sie na say-u 
Edytowane przez Kozak
  • Like 2
Udostępnij w innych witrynach

Sam nie miałem możliwości zerknąć w logi czy obejrzeć demko, zrobił to ktoś mi zaufany. Tylko jedna z tych osób została przyłapana na obrażaniu. Natomiast również po nadesłaniu dowodów od innego gracza, trójka z tych osób znacznie utrudniała grę.

Gracze <<<DANIO>>> i <<<WIKA>>> otrzymują bana na 3h za znaczne utrudnianie gry innym. 

Natomiast graczowi <<<miXXXer>>> do utrudniania dochodzi dodatkowo obrażanie, co skutkuje banem na dzień

• Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.