Skocz do zawartości
Nadchodzą zmiany ×
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Odbanowany]UB

Kozak

Polecane posty

Twój nick: RUSKIII WzM'24
Nick admina banującego: bunti/strona
Data/Mapa: ban nadany 02 Feb 2025 - 18:24:13
IP/SteamID: STEAM_0:1:639634541
Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 2 dni , 15 godzin , 23 minut i 36 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : RUSKIII WzM ' 24 
[AMXBans] Powod : ' Zakaz GSJ , DD , GS , SGS oraz innych wszelakich technik nadmiernego rozp?dzania si? ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-akwarium.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 639634541 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Opis sytuacji: Ciężko opisać bo nawet nie ma rozpisanego demka tylko ban z dupy. @
   bunti
 daj chociaż linka do hltv lub podaj rozpiske kiedy ,,nadmiernie'' się rozpędzam. 
A co do sgs to dostałem upomnienie od gargamela i juz nie robim, a nawet jeśli robiłem to jak bot bo po prostu tego nie umiem xd

Edit: demo
14:00 zwykła rolka tu jest, gsj by był jak bym zrobił +jump i rolke 
14:10 tutaj faktycznie widać gsj ale jak można zauważyć nikt nie gra ( jedynie Niebieski który jest na spec ) 
33:50 tutaj mamy pierwszego gsj i za razem ostatniego którego wykonałem podczas tej rozgrywki. 
Jeśli ktoś nie wie jak działają gsj itp. może stwierdzić, że wykonuje je nadmiernie aczkolwiek każda inna sytuacja która wygląd na gsj to po prostu zwykłe +jump.
Jeśli chcecie mogę podrzucić na forum parę povików / demek jak wygląda prawdziwe palenie rolki i to na zwykłych serwerach a nie tak jak tu na szybkość + grawitacji. 
Jeśli komuś zepsułem fun z gry to sorki i postaram się wykluczyć rolke z mojej gry. 
Czekam n decyzje @
   Gargamel

Edytowane przez Kozak
Udostępnij w innych witrynach

• Właściciel
Opublikowano (edytowane)

No to konkretniej chodziło o mapę podaną poniżej. Oczywiście ta mapa znacznie ułatwia rozpędzanie się, ale i tak w mojej opinii zdarzało Ci się przesadzić, a kilkukrotnie przy lądowaniu można zauważyć próbę wykonania GSJ tylko właśnie tak jak napisałeś - "jak bot". 

01.02.2025_17-05-00_paintball_buzzkill.zip

PS. ostateczna decyzja należy do @  Gargamel

Edytowane przez bunti

• Właściciel

Nie ma znaczenia czy ktoś w danym momencie grał. Z pewnością byli ludzie na serwerze, bo to od nich dostałem materiał, więc jak widać zepsułeś im fun z gry. Podoba mi się Twoje nastawienie, jeżeli chodzi o ostatnie napisane przez Ciebie zdanie. Widzę, że Gargamel niestety śpi. Swoje "odsiedziałeś", a biorąc pod uwagę Twoją reakcję i argumenty dostajesz ode mnie w tym momencie UB, żeby już dłużej tego nie przeciągać. Ale miej się na baczności. 

• Thanks 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.