Skocz do zawartości
Nadchodzą zmiany ×
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Zamknięte]Odpalony Lopez?

Kozak

Polecane posty

Nick gracza/admina: Kaziu 
Data zdarzenia: 04.02.2k25
Opis sytuacji: Świeżo po UB wbiłem sobie pograć ale oczywiście jak dowiedzieli się kim jest lopez jak to na graczy w 2k25 przystało zaczęli ,,załatwiać mi bana'' Oczywiście przemyślałem 
to i aby uniknąć kolejnych banów o których dowiaduje się pare h po nadaniu, postanowiłem nagrywać pov-y na których widać moją gre oraz słychać jak co to nie którzy po tylu latach dalej nie
potrafią sie pogodzić z tym że ktoś jest lepszy. Skargę piszę przez to że padały w moją stronę prowokacje oraz zdarzyło sie mu mnie obrazić + dodaje rozpiski z każdymi ,,spalonymi'' akcjami 
po których ciągle ,, płakał '' tylko ww. gracz. Na koniec chciał bym tyko poinformować że bedę nagrywał pov-y przy każdej mojej grze ponieważ na demku z hltv nie słychać wszystkich wypowiedzi 
graczy. 

Link do WG ( Wargoda) : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3024449 

Dowody (ss'y, demko itp.):
Demo1: megawrzuta.pl/wgegneob
Demo2: megawrzuta.pl/vo1pfqo5
Demo3: megawrzuta.pl/ic3jdqoz

Demo1: głównie płacz i straszenie banem

16:00 - znowu ,,lata''

16:20 - ,, długo nie pogra''
17:00 - ,, zaraz znowu bana wyłapie ''
18:06 - ,, ledwo z respa''
18:40 - ciekawa akcja

Demo2 : txt + płacz + obraza

3:20 txt (nuke )

5:20 - odpał 100% ( niech rozpisze demko bo takie teksty już sie nudne zrobiły )
6:54 - obraza ( po cichu bo wie że pova nagrywam)
8:14 - wh 100% wiedziałem że tam idzie

9:35 - za szybko ?
10:19 - troche nie fajnie ze strony niebieskiego że podpowiada przeciwnikowi
12:30 - znowu płacze
14:20 - coś tam płacze ale bardzo cicho

14:32 ,, odpał jeb**y '' to już jest obraza moim zdaniem
18:30 - ciekawe o kogo chodzi ?

18:38 - po tym jak powiedziałem żeby juz skończy płakać bo to sie nudne robi tak o to mi odpowiada

Demo3: płacz + obraza 

1:35 - znowu cos tam płacze
5:25 taki skok nie powinien byc dozwolony ponieważ przez txt widać gdzie znajduje się przeciwnik ( podaje info )

12:05 - juz było git ale wystarczy wygrać runde i juz łzy lecą

15:50 - no ciekawe ciekawe + kolejna obraza
17:03 - cele mapy + obraza
21:35 - kolejna obraza

• Like 1
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Z racji, że @ bunti nie jest w stanie ogarnąć tej skargi, to ja osobiście za jego poleceniem mam się tym zająć. 
Przejrzałem demka i tu zrobię własną listę tego co się na tym działo

DEMO1: 
- Kaziu faktycznie groził banem (Może to ewentualnie naruszać punkt 13 regulaminu jednakże kara za złamanie tego punktu jest znikoma)
- Kaziu przeklął parę razy i pomamrotał pod nosem (Nie naruszał zasad z regulaminu) 
- Jedyne co mi wpadło w ucho to za przeproszeniem "Zamknij dupę kurwa" - tutaj faktycznie wypadałoby gracza już upominać
DEMO2: 
- Na palcach jednej ręki doliczyłem się przekleństw w jego kierunku, wraz z obrazą. W tym wypadku cytuję "Jebany chuj" "Zamknij dupe" (Obraza gracza) 
DEMO3:

- Tutaj przez większość czasu gracz siedział cicho, raz na parę rund coś pomamrotał pod nosem, ewentualnie raz czy dwa razy wyzwał Cię od cheatera w stylu: "łe skąd wiedziałeś, że tam jestem?"
- Gracz faktycznie skoczył ponad tekstury, przez co zauważył przeciwnika, jednakże zrobił to raz i więcej tego nie powtórzył. Podejrzewam, że zrobił to przypadkiem. 

Podsumowanie: 
Na przestrzeni godzinnego materiału gracz obraził cię parę razy, bądź wyzwał od cheaterów. Coś tam ewentualnie mamrotał sam do siebie oskarżając Cię o cheaty czy też o to nieszczęsne latanie. 
Kaziu już miał wiele banów za podobne wybryki, więc z rozkazu buntiego mam nie przymykać oka. Z tej też przyczyny gracz dostaje muta na tydzień- dodatkowo będę miał na niego osobiście oko, by podobne sytuację się już nie wydarzyły. 
Mam jednak radę na przyszłość - Jesteśmy dorosłymi ludzmi, rozmawiamy ze sobą przez internet. Jeśli naprawdę Cię tak irytuje za przeproszeniem Pierdolenie kazia to wpisz /mute i z głowy. Jeśli chłop coś mamroczę sam do siebie i wyzywa cię od cheaterów, to zgłoś go i wycisz, w ten sposób gra stanie się przyjemniejsza. Niektóre rzeczy w tej rozpisce są zupełnie niepotrzebne. 

Na tym jednak moja wypowiedź się nie kończy. Chcę usłyszeć wytłumaczenie co się stało w screenie poniżej: 
image.png.7f7add811e972facf85624e26f5fb9db.png

Dziękuję za zgłoszenie, Pozdrawiam.
UBTEAM Gargamel

Edit:

@  Kozak Jak dla mnie to wystarczające wytłumaczenie, nie potrzebuje kontaktu do tego członka UBT. Faktycznie wszystko się pokrywa. Po prostu byłem ciekawski 😛

Edytowane przez Gargamel
  • Like 2
  • Thanks 1

No to tak jako doświadczony admin oraz UBT z dosyć krótkim stażem na innym forum kłócąc się z innym już bardziej doświadczonym UBT chciałem udowodnić że cheat Vermillion 

jest nie wykrywalny przez program wargods. Jak widać jest i na tym samym screenie widać że kolejny skan jest z tego samego dnia i tylko 10 min później ( bo tyle trzeba czekać aby ponownie 

program mógł działać ) jest juz blue - clear.  Dodając jeszcze skan został wykonany na innym serwerze (DD2) na którym gram sobie od czasu do czasu. W razie potrzeby mogę podać kontakt do

jednego a nawet jedynego w swoim rodzaju członka UBT pod którego okiem się szkoliłem aby wyjaśnił lepiej co tu zaszło oraz dodał swoją opinie. Na ten moment tak jak  pisałem wyżej bede nagrywał każdą moją grę w razie potrzeby kontakt macie chętnie podeśle ,, spalone'' demka. 

Edytowane przez Kozak
bunti,

Nie potrzeba żadnego kontaktu, to była czysta ciekawość. 

• Like 1
  • Thanks 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.