Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Zmiany Paintball

rybka

Polecane posty

• Właściciel

Picsart_22-12-13_16-52-08-793.thumb.png.169a522cc27a535b6823eece88d86139.png

Cześć!

W najbliższym okresie wraz z @  V3rt1  planujemy małą przebudowe serwera.

Najwazniejszy dla nas jest komfort graczy, więc stworzyłam ten temat abyście mieli możliwość swobodnej wypowiedzi.

Co chcielibyście zmienić na serwerze?

Jakie błędy w ostatnim czasie zauważyłeś?

Pamiętajcie, że nie ma złych pomysłów, każdy pomysł będę analizowała osobno.

Lista ze zmianami ma już kilka pozycji, jednak czekam na Wasze zdanie. 

Pozdrawiam, ryba 

• Like 3
  • Thanks 1
Udostępnij w innych witrynach

Ja zmienił na całego No człowieku no na jest na vipa takie no nie wiem tak jest takie nie wiem ciapki mi z Mikołaja jakby miały takie na takiej Mikołajki takie no postacie takie na cs-ie żeby było takimi Mikołajem żeby była by ciebie za Mikołaja takiego i graczy Mikołajem wszyscy żeby miały takie na mikołajki Mikołaj może być czerwony i niebieski tyle w temacie cs  na serwerze

• Like 3
  • Thanks 1

Teraz, koreteh napisał:

Ja zmienił na całego No człowieku no na jest na vipa takie no nie wiem tak jest takie nie wiem ciapki mi z Mikołaja jakby miały takie na takiej Mikołajki takie no postacie takie na cs-ie żeby było takimi Mikołajem żeby była by ciebie za Mikołaja takiego i graczy Mikołajem wszyscy żeby miały takie na mikołajki Mikołaj może być czerwony i niebieski tyle w temacie cs  na serwerze

Muzyka zmienic  i mapy  

DaRiA,

Propozycje dodawaj poprzez opcję edytuj nie dodawaj nowej odpowiedzi 

• Like 3

1)
Dodać świąteczne mapy 

2) nie wiem jak się to nazywa dokładnie ale chodzi o grawitację aby było ciut większą jak poprzednio ( aby dało się latać wysoko no na cS wiocha z ziemi respa tt dało się wskoczyć do okienka na wprost ) nie więcej , 

3) udoskonalić jeśli się da sklep , na początku ciągle byl problem ale z każdym kolejnym dniem już mało hhe lecz wciąż się pojawią już bardzo mało ale chodzi o zakup , kupuje na początku rundy coś np szybkość i pieniądze zabiera ale szybkości nie daje czasem ( mało ale się zdarza ) 

4) 

Dodać mała mapkę de dust 2 mini te co się gra tylko na długą  jest to najlepsza mapka mała według rankingu map polskich i zagranicznych ponad 80% pozytywnych napewno lepsze niż de nuke 2x2 

5) można zmienić VIPA czy coś aby dodać do niego tzw " krowę "

6) 

Nie wiem czy się da ale po północy np ustawić aby na serwie do którejś godz było bh

7)

Darmowy VIP losowy na początku mapy dla kogoś ( na mapkę tylko bądź parę rund ) 

? usunięcie zbędnych map które nie są grane aby nie były brane pod uwagę w głosowaniu 

9)

Narazie tyle ? aaaa dodać info na say że jest możliwość sklepu na serwie wiem że to jest ale aby się zucalo w oczy to kolor inny tego dać czy coś 

10 )

Jak cos mi wpadnie to dodam

• Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Post pod postem wiem ale mam jeszcze coś.

Dodał bym również skrypt zeby w vote nie brały udziału "małe mapy" kiedy na serwerze jest okreslona ilosc graczy. Bez sensu grac mała mape kiedy na serwie jest 20osob. 

Dodał bym też kilka map. (de_nuke, de_train, de_forge, de_cpl_mill, de_westwood, de_aztec, de_cbble, cs_alpin, aim_crazyjump) 

@ bunti  Bardziej chodziło mi o to, że małe mapy same sie dodają do vote bez nominacji na zakończenie mapy.  westwood i westwood big to dla mnie dwie osobne mapy. tak samo jak nuke i wh_nuke (ktore akurat nie jest grane) A mapy train, nuke to jednak mapy esl i pomyślałem, ze fajnie gdyby były. Alpina dodałem z sentymentu.  Nie grałem na pb od 4lat, ale pamiętam że 10lat temu takie mapy były często grane 

Edytowane przez Brelok
bunti, (edytowane)

Jest wgrany plugin, że pod komendą /mapy pokazują się tylko duże mapy jeżeli jest więcej niż 8 osób. Co prawda możecie nadal nominować mapę przez podanie nazwy na czacie, ale trzeba przypominać, żeby korzystali właśnie z tej komendy: /mapy, to nie będzie takich problemów. 
Co do map, to zamiast westwooda i de_nuke, mamy westwood_big i wh_nuke, nie wiem czy jest sens dodawać podobne mapy. Alpina, crazyjumpa i traina ludzie nie chcieli grać. Nikt tam nie grał. Dlatego też zostały usunięte. Co do pozostałych to można pomyśleć

Edytowane przez bunti

• 2 lata później...
W dniu 17.01.2025 o 00:18, LuKaJ napisał:

dodać bunnyhopa

Git opcja ale mało kto bedzie z tego korzystał, ponieważ są grane ciągle małe mapy i nie ma jak się rozpędzić.

@ koreteh   ty to weź leki kuba i napisz normalnie 

Edytowane przez Kozak
bunti, (edytowane)

Kolejny raz informujemy. Nie ma i nie będzie.

Nie zaczepiaj innych.

Edytowane przez bunti