Skocz do zawarto艣ci
  1. G艂osuj na serwery

Oddawaj g艂os w zamian za reputacje! W ten spos贸b pomagasz promowa膰 serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy os贸b do naszej ekipy kt贸re chcia艂yby spr贸bowa膰 si艂 z w艂asnym serwerem pod naszymy skrzyd艂ami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jeste艣 nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Zmiany Paintball

rybka

Polecane posty

• W艂a艣ciciel

Picsart_22-12-13_16-52-08-793.thumb.png.169a522cc27a535b6823eece88d86139.png

Cze艣膰!

W najbli偶szym okresie wraz z @ 聽V3rt1 聽planujemy ma艂膮 przebudowe serwera.

Najwazniejszy dla nas jest komfort graczy, wi臋c stworzy艂am ten temat aby艣cie mieli mo偶liwo艣膰 swobodnej wypowiedzi.

Co chcieliby艣cie zmieni膰 na serwerze?

Jakie b艂臋dy w ostatnim czasie zauwa偶y艂e艣?

Pami臋tajcie, 偶e nie ma z艂ych pomys艂贸w, ka偶dy pomys艂 b臋d臋 analizowa艂a osobno.

Lista ze zmianami ma ju偶 kilka pozycji, jednak czekam na Wasze zdanie.聽

Pozdrawiam, ryba聽

• Like 3
  • Thanks 1
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij w innych witrynach

Ja zmieni艂 na ca艂ego No cz艂owieku no na jest na vipa takie no nie wiem tak jest takie nie wiem ciapki mi z Miko艂aja jakby mia艂y takie na takiej Miko艂ajki takie no postacie takie na cs-ie 偶eby by艂o takimi Miko艂ajem 偶eby by艂a by ciebie za Miko艂aja takiego i graczy Miko艂ajem wszyscy 偶eby mia艂y takie na miko艂ajki Miko艂aj mo偶e by膰 czerwony i niebieski tyle w temacie cs聽 na serwerze

• Like 3
  • Thanks 1
Odno艣nik do komentarza

Teraz, koreteh napisa艂:

Ja zmieni艂 na ca艂ego No cz艂owieku no na jest na vipa takie no nie wiem tak jest takie nie wiem ciapki mi z Miko艂aja jakby mia艂y takie na takiej Miko艂ajki takie no postacie takie na cs-ie 偶eby by艂o takimi Miko艂ajem 偶eby by艂a by ciebie za Miko艂aja takiego i graczy Miko艂ajem wszyscy 偶eby mia艂y takie na miko艂ajki Miko艂aj mo偶e by膰 czerwony i niebieski tyle w temacie cs聽 na serwerze

Muzyka zmienic聽 i mapy聽聽

DaRiA,

Propozycje dodawaj poprzez opcj臋 edytuj nie dodawaj nowej odpowiedzi聽

• Like 3
Odno艣nik do komentarza

1)
Doda膰 艣wi膮teczne mapy聽

2) nie wiem jak si臋 to nazywa dok艂adnie ale chodzi o grawitacj臋 aby by艂o ciut wi臋ksz膮 jak poprzednio ( aby da艂o si臋 lata膰 wysoko no na cS wiocha z ziemi respa tt da艂o si臋 wskoczy膰 do okienka na wprost ) nie wi臋cej ,聽

3) udoskonali膰 je艣li si臋 da sklep , na pocz膮tku ci膮gle byl problem ale z ka偶dym kolejnym dniem ju偶 ma艂o hhe lecz wci膮偶 si臋 pojawi膮 ju偶 bardzo ma艂o ale chodzi o zakup , kupuje na pocz膮tku rundy co艣 np szybko艣膰 i pieni膮dze zabiera ale szybko艣ci nie daje czasem ( ma艂o ale si臋 zdarza )聽

4)聽

Doda膰 ma艂a mapk臋 de dust 2 mini te co si臋 gra tylko na d艂ug膮 聽jest to najlepsza mapka ma艂a wed艂ug rankingu map polskich i zagranicznych ponad 80% pozytywnych napewno lepsze ni偶 de nuke 2x2聽

5) mo偶na zmieni膰 VIPA czy co艣 aby doda膰 do niego tzw " krow臋 "

6)聽

Nie wiem czy si臋 da ale po p贸艂nocy np ustawi膰 aby na serwie do kt贸rej艣 godz by艂o bh

7)

Darmowy VIP losowy na pocz膮tku mapy dla kogo艣 ( na mapk臋 tylko b膮d藕 par臋 rund )聽

? usuni臋cie zb臋dnych map kt贸re nie s膮 grane aby nie by艂y brane pod uwag臋 w g艂osowaniu聽

9)

Narazie tyle ? aaaa doda膰 info na say 偶e jest mo偶liwo艣膰 sklepu na serwie wiem 偶e to jest ale aby si臋 zucalo w oczy to kolor inny tego da膰 czy co艣聽

10 )

Jak cos mi wpadnie to dodam

• Like 3
Odno艣nik do komentarza

1. Poprawi膰 balans dru偶yn
czasami jest tak 偶e jest 4 terro na 2 ct聽

2. inne mapki

3. Skiny PB

4. Mo偶e PB + skrzynki skiny etc?

5. klimat 艣wi膮teczny, muzyczki

• Like 4
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • 2 tygodnie p贸藕niej...

Post pod postem wiem ale mam jeszcze co艣.

Doda艂 bym r贸wnie偶 skrypt zeby w vote nie bra艂y udzia艂u "ma艂e mapy" kiedy na serwerze jest okreslona ilosc graczy. Bez sensu grac ma艂a mape kiedy na serwie jest 20osob.聽

Doda艂 bym te偶 kilka map. (de_nuke, de_train, de_forge, de_cpl_mill, de_westwood, de_aztec, de_cbble, cs_alpin, aim_crazyjump)聽

@ bunti 聽Bardziej chodzi艂o mi o to, 偶e ma艂e mapy same sie dodaj膮 do vote bez nominacji na zako艅czenie mapy.聽 westwood i westwood big to dla mnie dwie osobne mapy. tak samo jak nuke i wh_nuke (ktore akurat nie jest grane) A mapy train, nuke to jednak mapy esl i pomy艣la艂em, ze fajnie gdyby by艂y. Alpina doda艂em z sentymentu.聽 Nie gra艂em na pb od 4lat, ale pami臋tam 偶e 10lat temu takie mapy by艂y cz臋sto grane聽

Edytowane przez Brelok
bunti, (edytowane)

Jest wgrany plugin, 偶e pod komend膮 /mapy pokazuj膮 si臋 tylko du偶e mapy je偶eli jest wi臋cej ni偶 8 os贸b. Co prawda mo偶ecie nadal nominowa膰 map臋 przez podanie nazwy na czacie, ale trzeba przypomina膰, 偶eby korzystali w艂a艣nie z tej komendy: /mapy, to nie b臋dzie takich problem贸w.聽
Co do map, to zamiast westwooda i de_nuke, mamy westwood_big i wh_nuke, nie wiem czy jest sens dodawa膰 podobne mapy. Alpina, crazyjumpa i traina ludzie nie chcieli gra膰. Nikt tam nie gra艂. Dlatego te偶 zosta艂y usuni臋te. Co do pozosta艂ych to mo偶na pomy艣le膰

Edytowane przez bunti
Odno艣nik do komentarza

• 2 lata p贸藕niej...
W dniu 17.01.2025 o 00:18, LuKaJ napisa艂:

doda膰 bunnyhopa

Git opcja ale ma艂o kto bedzie z tego korzysta艂, poniewa偶 s膮 grane ci膮gle ma艂e mapy i nie ma jak si臋 rozp臋dzi膰.

@ koreteh 聽 ty to we藕 leki kuba i napisz normalnie聽

Edytowane przez Kozak
bunti, (edytowane)

Kolejny raz informujemy. Nie ma i nie b臋dzie.

Nie zaczepiaj innych.

Edytowane przez bunti
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.