Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

Kolacja jest parówki z ketchupem i majonezem i cebula ze śmietaną i kanapki

koreteh

Polecane posty

Przepisy z c cebula ze śmietaną

Pierwszy krok cebulę obraż potem przekroisz se na kostkę tak zrobię ci było dobrze potem jak już pokłoniły to do myszki No coś sól dodajesz potem dodaje ocet potem dodajesz śmietanę jeden widelec dodaje potem razem mieszać

Drugiego krok że wyciągłaś parówkę zdejmujesz parówki kroisz se no na pół potem to potem do badania używać patelnia No smalec znając na patelnia padam smażysz żeby dobrze ale żeby ci nie spaliło się potem wyciągać na talerz dodajesz keczup i majonez potem robisz jeszcze na kanapki nie wiem szelem szynką pomidor może być jak ma wszystko gotowe to razem robimy rzeczy że gotowe jedzenie i można jeść i smacznego koniec20221213_234213.thumb.jpg.ca7eb5e51a5b79f117c56d3c8a901178.jpg

• Like 2
Udostępnij w innych witrynach

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel

received_731426758544127.thumb.jpeg.cd9b3448e8c61c3bc13a8b5802ad6517.jpegreceived_1224809261795288.thumb.jpeg.7db5fabc885861ece8f2706634b37178.jpeg

Właśnie zrobiłam i dodałam troszkę papryki. Super przepis piękny Kuba, polecam zrobić na jakąś imprezke tylko w dużej ilości bo smakuje fantastycznie!

• Like 4
Udostępnij w innych witrynach

• DaRiA zablokował(a) ten Temat
Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.