Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]podania admin

koreteh

Polecane posty

1. Nick: Koreteh

2. Wiek: 21 

3. Znajomość AMX (1-10): 5/6

4. Sprawny i działający mikrofon: Tak 

5. Składka (Tak/Nie):NIe chce 

6. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Koreteh/51.77.36.124:27015/

7.Parę słów o sobie : mam na imie  kuba , pochodzę woj. lubelskie a dokładnie z okolic Niezabitow lubie grać piłka nozna i piłka ręczna 

8.Dlaczego chciałbyś zostać adminem?:Ponieważ chciałbym pomocy inny o osoby i będę Śpiewa na serwer i fajna się  będziemy bawić

9. STEAM_ID:0:2:531934142

10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2\3 h dziennie 

11.W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze  gram o 15 do 18 bo inny gra , a weekendy  gram o 18 do 22 

12. Staż w Counter-Strike 1.6: czasu  od 3 Miesięcy

13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Byłem adminem KOSY+Paintball World innej sieci 

• Like 1
Udostępnij w innych witrynach

Ale czym 

No dobra tak wiedziałem że nic to z tego nie będzie Dzięki buty na odpowiedź dzięki że mogłem spróbować podać amina No dobra dzięki Dobra jakoś że o kogoś się się nauczę Nie wiem co nie pasuje tym podaniu ale no ale dobra nie będę się już już całkiem już nie będę robił podaję No i tak każdy pisze że i tak się nie zgadza A to że że A to on tam

• Sad 1
Udostępnij w innych witrynach

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.