Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]Podanie

DamCiCiastko

Polecane posty

1. Nick: DamCiCiastko 
2. Wiek: 20
3. Znajomość AMX (1-10):  6/7
4. Sprawny i działający mikrofon:  Tak
5. Składka (Tak/Nie): Tak
7. Parę słów o sobie :  Hejka  Mam na imię Maciek ,trenuję siatkówkę pochodzę z Białegostoku 
8. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Chciałbym pomóc a dodatkowa para rąk się przyda i nie ma zbyt dużo adminów 
9. STEAM_ID: STEAM_0:0:46465644
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy od zmiany w pracy jak mam na rano to mogę koło 2/3 h
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):  Dni robocze 14/22   Weekendy 12/23
12. Staż w Counter-Strike 1.6: Oj długo będzie  14 lat 
13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 

• Haha 1
  • Confused 1
Udostępnij w innych witrynach

Jako pierwszy powiem TAK

bo mnie szantażował

a tak poważnie ma doświadczenie  i przyda się 

choc  powinien częściej mieć  swoje zdanie i kazdego traktowac tak samo a nie tz koleżeństwo

Edytowane przez Ruby
DaRiA,

Ale uzasadnij swoją wypowiedź, dlaczego jesteś na tak ?

• Like 1

• Moderator

Nie wypowiem się czy jestem na tak czy na nie decyzja będzie należała do właścicielki, ale co do moich spostrzeżeń kiedy byłeś adminem na poprzednim forum. 

+ Aktywność, byłeś często. 

+ Byłeś pomocny, gdy coś trzeba było starałeś się wchodzić na Sewer 

+/- Konsultowanie decyzji co do bana, nie zawsze był to plus, bo komuś należał się ban od razu, a np kazałeś mi go banować, a sam tego nie zrobiłeś.

- Chamskie odzywki względem graczy i adminów.

- Przeklinanie, czyli też w sumie łamanie regulaminu. 

- Czasem w zależności od humoru ciężko się z Tobą dogadać. 

• Like 1
  • Thanks 1

Do Twojego podania zastrzeżeń nie mam. Jednak samo podanie to nie wszystko. Nie wyobrażam sobie admina, który wydziera się przez mikrofon na graczy, ponieważ w jego ocenie kampili, a w rzeczywistości go po prostu zabili. A wspominając czasy jak miałeś admina, tak właśnie było. Nie potrafisz panować nad nerwami, co jest niezwykle istotne na tym stanowisku. Chciałbym wierzyć, że to już za Tobą. Jednak sięgam pamięcią nie tak daleko, bo do dwóch/trzech ostatnich dni i działo się to samo. Dlaczego po poprzednich utraconych przez Ciebie funkcjach admina nie zastanowisz się co poszło nie tak i nie zmienisz swojego podejścia, zanim będziesz się ponownie ubiegał? Jaki sens jest tworzyć kolejne podania, bez żadnych zmian w zachowaniu, które było chyba głównym powodem poprzednich degradacji. Admin nie jest od tego, żeby pokazywać swoją wyższość na serwerze i banować ludzi, którzy mu podpadli. A mam wrażenie, że w Twojej sytuacji tak właśnie by było. Chciałbym widzieć u Ciebie ten progres i wierzyć, że tym razem się uda, ale niestety tego nie widzę. Na chwilę obecną jestem na nie.   

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

• Właściciel

Podanie odrzucam. 

Moim zdaniem masz duże predyspozycje do bycie adminem, ale nie wiem czy Paintball to jest Twoj mod w csie. Często powtarzałeś, że nie lubisz tego trybu. Tak jak @  Ruby  bardzo łatwo dajesz się prowokować i często pod wpływem negatywnych emocji podejmujesz decyzję. Nie zawsze słuszne, co nie raz pokazałeś bo już kiedyś współpracowałam z Tobą w administracji. 

Widzę Cie w roli admina, ale nie na formacie PB a na np. Tsie

Tam myślę, że byś się nadawał. 

Co nie zmienia faktu, że jeśli zmienisz swoje zachowanie to śmiało możesz składać kolejne podanie na PB bo nie ma ludzi nieomylnych, każdy popełnia błędy i jeśli tylko zmieni negatywne zachowanie (na stale) to zasługuje na szanse.

Tu potrzebna jest praca z Twojej strony. Jest kilka rzeczy, które musiabys zmienić będąc adminem. 

Przede wszystkim stawiać priorytetowo fakt, że to Ty jesteś dla ludzi jako admin a nie ludzie są dla Ciebie.

• Like 1

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.