Skocz do zawartości
  1. Głosuj na serwery

Oddawaj głos w zamian za reputacje! W ten sposób pomagasz promować serwery!

2. Szukamy ekip

Szukamy osób do naszej ekipy które chciałyby spróbować sił z własnym serwerem pod naszymy skrzydłami. Zapewniamy darmowy hosting.

3. Darmowy VIP

Jesteś nowy? Odbierz darmowego vipa na serwerze!

Sponsorzy / Partnerzy

[Podanie odrzucone]Podanie Grubcia

Ruby

Polecane posty

1. Nick: Gruby
2. Wiek: 32
3. Znajomość AMX (1-10): 8
4. Sprawny i działający mikrofon: TAK
5. Składka (Tak/Nie): oczywiście 
7. Parę słów o sobie :jestem starym wyjadaczem kto zna to wie ?
8. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: pora ogarnąć tą młoda patologie na serwerze a adminów brakuje i dzieciaki się cały czas wyzywają pora ich ogarnać 
9. STEAM_IDSteam: 76561198967213045
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ile trzeba bedzie  a tak serio około 3 godziny dziennie
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):po 15 ale często i wcześniej 
12. Staż w Counter-Strike 1.6: emeryt
13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Jasna sprawa 
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Udostępnij w innych witrynach

• Moderator

Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego kompletnie personalnie, ale 

- Twoje wyzywanie innych graczy

- Przeklinanie

- Ktoś grał lepiej i od razu było nazywanie go odpalonym czy inne bluzgi bez sprawdzenia czy rzeczywiście coś ma

- Wchodzenie na serwer po % 

+ Aktywność

+Znajomość amx 

+ Staż 

• Haha 1
  • Sad 1

Patrząc na samo podanie wydajesz się być bardzo dobrym kandydatem. Jednak sytuacja z Tobą jest analogiczna jak z ciastkiem. Również nie potrafisz panować nad nerwami. Nie jest wyczynem wyprowadzić Ciebie z równowagi, przez co nieraz były problemy na serwerze. Wtedy byłeś graczem, teraz byś między innymi swoją osobą reprezentował serwer. Gdy wypijesz, wystarczy jedno słowo od któregoś z graczy, żebyś się odpalił, mimo że na co dzień wydaję mi się, że jesteś raczej spokojną osobą. Jaką mam mieć pewność, że do takich sytuacji nie będzie ponownie dochodzić? Gdybym miał pewność, że nie będziesz wchodzić na serwer po spożyciu, może jeszcze bym Ci dał szansę. Ale nie jesteśmy w stanie tego kontrolować, nie wiem czy nawet sam byś potrafił.

Obydwu was lubię, ale musiałem na to spojrzeć obiektywnie. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

• Właściciel

Podanie odrzucam, myślę że kiedy nie ponoszą Cie emocje i jesteś w stanie trzeźwości to jesteś super materiałem na admina.

Łatwo łapiesz kontakt z ludźmi, dużo osób Cie zna i lubi, masz długi staż w csie i wiedzę.

Często jednak dajesz się sprowokować,  zdecydowanie za często. Potrzebuję kogoś kogo nie będę musiała pilnować, kogoś kto mi pomoże pilnować innych.

Myślę, że musiałabyś trochę popracować nad zachowaniem. Musiałabym wypracować na nowo zaufanie do Ciebie, które bardzo mocno naruszyles  a do tego potrzeba czasu.

• Like 2

Gość
Ten temat jest już zamknięty na dalsze odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.